To je to što me zanima!

U Dalmaciji snijeg: Zatvorene su ceste, policija upozorava vozače

Splitsko-dalmatinska Policijska uprava  je zbog zimskih uvjeta na cestama pozvala vozače na oprez i korištenje zimske opreme jer na pojedinim područjima pada snijeg
Vidi originalni članak

Zbog zimskih uvjeta u utorak navečer za sav promet zatvorena je brza cesta Solin-Klis u oba smjera, priopćeno je iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske. Snijeg je počeo padati i u Splitu.  

POGLEDAJTE VIDEO: Snijeg u Solinu 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na prilazima brzoj cesti, na rotoru Bilice i u Klisu, promet se preusmjerava na staru Klišku cestu, izvijestila je policija.

POGLEDAJTE VIDEO: Uživo iz Splita 

Splitsko-dalmatinska Policijska uprava  je zbog zimskih uvjeta na cestama pozvala vozače na oprez i korištenje zimske opreme jer na pojedinim područjima pada snijeg.

POGLEDAJTE VIDEO: Snijeg u Splitu 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vozače savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama i da održavaju sigurnosni razmak između vozila, te ako nije neophodno da ne kreću na put, poručili su iz policije u priopćenju.

Hrvatski autoklub javlja da trenutno nema slobodnog cestovnog pravca iz smjera Dalmacije prema unutrašnjosti i obratno za bilo koju kategoriju vozila; zbog snježne vijavice i zaustavljenih vozila zatvorene su državna cesta DC27 Gračac-Zaton Obrovački i DC1 Udbina-Gračac-Knin.

Zbog izrazito loših vremenskih uvjeta, zatvorenih cesta te brojnih zastoja savjetujemo vozačima da odgode putovanje iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji i obrnuto, upozorava HAK. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • grejp44 07.04.2021.

    ajmo malo stariji ljudi da se prisjetimo....šta je čudno za snijeg u travnju ili svibnju.Baš ništa. Veći je problem +25 stupnjeva u ožujku.

  • Ekscem 07.04.2021.

    Na ljetovanje sa zimskom opremom ?

  • 07.04.2021.

    A ralici treba jedno stoljece dok ocisti autocestu.. Recimo dionica dugopolje sestanovac.. ocistili je tek oko ponoci. Ma daj o cemu pricamo. o kakvoj spremnosti hrv. autocesta oni govore. Totalno nespremni. A da se nije najavljivalo nevrijeme jos bi mi bilo i jasni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare