To je to što me zanima!

U Derventi katoličkom svećeniku prijetio policajac

Nepoznate osobe, ali i policijski službenik zaprijetili su i vrijeđali župnika župe Derventa velečasnog Filipa Maršića. Na žalost, nije jedini
Vidi originalni članak

Samo nekoliko sati iza bombaškog napada na kuću hrvatske povratničke porodice Lekavski u Kostriječu kod Dervente, nepoznate osobe, ali i policijski službenik verbalno su prijetili i vrijeđali župnika župe Derventa velečasnog Filipa Maršića.
- Istog dana kada je bačena bomba na kuću porodice Lekavski, kao župnik sam otišao obići jednu staračku katoličku porodicu u Omeragićima. Svoj automobil sam parkirao na crkvenom posjedu, ali to nekim, meni nepoznatim osobama, nije bilo po volji i počeli su mi prijetiti - izjavio je velečasni Maršić dodajući da je o svemu odmah obavijestio policiju, tražeći njihovu intervenciju, ali da je dobio negativan odgovor uz konstataciju da je policija zauzeta drugim stvarima.
- Nakon pola sata čekanja ponovo sam nazvao na šta mi je isti policijski službenik odgovorio da ovo nije moja država te da im je dosta mene. Na moju primjedbu da ću o svemu pismeno obavijestiti visokog predstavnika i ministra policije Republike Srpske odgovorio mi je da se ne boji toga te da pazim da mi on ne bi nešto drugo napisao - kazao je Maršić. Dodao je kako ovo nije usamljen slučaj te da su hrvatski povratnici izloženi stalnim prijetnjama i vrijeđanju, ali da nemaju hrabrosti o tome govoriti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare