To je to što me zanima!

'U Domovinskom pokretu se polako otkrivaju trgovci. Bolje je izgubiti izbore nego obraz...'

Nakon što je iz trećeg pokušaja konstituirana većina u Skupštini Splitsko- dalmatinske županije i to tako što je vijećnik Domovinskog pokreta spasio HDZ, reagirala je Škorina sestra.
Vidi originalni članak

Nako što je tri mjeseca nakon lokalnih izbora iz trećeg pokušaja ipak je konstituirana vlast u Splitsko-dalmatinskoj županiji dogovoru HDZ-a i Domovinskog pokreta čime su izbjegnuti izvanredni izbori, reagirala je Vesna Vučemilović, sestra Miroslava Škore.

- Polako se u redovima Domovinskog pokreta otkrivaju trgovci i ljudi koji rade za vlastite interese. Bolje je izgubiti izbore nego obraz, a vaš će ostati okaljan zauvijek - napisala je Vučemilović komentirajući vijest da je za predsjednika Skupštine Splitsko-dalmatinske županije izabran vijećnik Domovinskog pokreta Mate Šimundić.

HDZ i HGS u posljednji trenutak uspjeli su izbjeći raspisivanje novih izbora, a za predsjednika Županijske skupštine izabran je vijećnik Domovinskog pokreta Mate Šimundić. Ovaj izbor prošao je tijesnom većinom. Šimundić je dobio podršku HDZ-a, HGS-a i Marka Žaje iz Domovinskog pokreta, dok je Šimundićev stranački kolega Nikola Grabovac ostao suzdržan. 

Na ovakav raspet burno su reagirali iz SDP-a i Mosta navodeći da je riječ o izigravanju volje birača i političkoj trgovini.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Usora1 17.08.2021.

    kad netko napusti stranku nepristojno je slati komentare kao da je jos clan vodstva stranke. na zalost postupak skore i seke ostavio je sljedbenike na "brisanom prostoru" a znacenje onog "kad svoje volim" postalo totalno nejasno i usporkano kao rijec domoljublje kojim su se kitili stranacki lopovi i krimosi.

  • MilanBabic 17.08.2021.

    to su neki veliki hrvatine koje treba porotjerati iz hr

  • Qurcy Ban 16.08.2021.

    Tko o čemu, Vesna o obrazu i poštenju 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare