To je to što me zanima!

U domu za mentalno zaostale djecu tuku, vežu i izgladnjuju?

Policija je po dojavi bivšeg zaposlenika upala u dom u Čileu koji vodi Crkva. Fotografirali su djecu vezanu za krevete, modru i neuhranjenu. Nastavit će istragu
Vidi originalni članak

Policija je u utorak upala u dom za mentalno hendikepiranu djecu i adolescente u Čileu i pronašla djecu vezanu za krevete, neuhranjenu i modru od udaraca, javlja Daily Mail. Po dojavi bivšeg radnika došli su provjeriti dom Pequeno Cottolengo u gradu Quintero koji je dio internacionalne mreže koju vodi Rimokatolička crkva. Zaposlenici doma tvrde da su modrice rezultat igranja ili padanja. Na fotografijama koje je bivši zaposlenik dao policiji vidi se kako su djeca vezana i modra te neuhranjena. Kako tvrdi bivši zaposlenik, znaju ih držati i po 16 sati bez hrane. Policija je snimila i kartone hrane kojoj je istekao rok ili je pred istekom. Policajac Jaime Zuniga San Martin rekao je da će s kolegama nastaviti istragu.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • starstar 13.07.2011.

    crkva je kriminalna organizacija koju treba zabraniti.Lopovi, pedofili i neradnici

  • Jozo iz Sinja 13.07.2011.

    onom kome najvise virujes najvise te i razocara....

  • Blu_2 13.07.2011.

    To je povrsno gledanje na Crkvu, onog tko stoji na pragu vrata i pokusava izvana ocijeniti ono sto se nalazi unutra... Za vidjeti sta je ona zapravo (a nije samo -gradjevina od kamenja- vec skupina zivih dusa koje veze zajednicka vjera u Boga i dobro), treba ipak uci u nju, dozivjeti susret sa Bozjom prisutnoscu, sa ljudima u njoj, i vidjeti sta je to dobro sta ti ona moze dati... ali da, prije svega toga, covjek treba uci u samog sebe i u svoje srce, u svojoj intimi doma ili gdje vec i potraziti Boga tamo. Crkva (zajednica vjernika) je ona koja te vodi i pomaze ti u tvom duhovnom rastu i zajednistvu sa ljudima i Bogom. Ona je prije svega pomoc koju nam je Bog ostavio na zemlji da bi nam bilo lakse doci i ostati na pravom putu. Ali sve se to desava duboko u covjekovoj nutrini, u njegovom srcu prije svega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare