To je to što me zanima!

U društvu supruge i diplomata Ivo Josipović je brao grožđe

Predsjednika i diplomate prvo je dočekao gradonačelnik Jastrebarskog Mihael Zmajlović koji im je poželio dobrodošlicu na ulazu u perivoj dvorca Erdody
Vidi originalni članak

Početak berbe grožđa u Jastrebarskom danas je započeo hrvatski predsjednik Ivo Josipović u društvu supruge Tatjane i stranih veleposlanika na imanju vinara Siniše Šoškića, jednog od 35 jaskanskih vinara. 

Predsjednika i diplomate prvo je dočekao gradonačelnik Jastrebarskog Mihael Zmajlović koji im je poželio dobrodošlicu na ulazu u perivoj dvorca Erdody. Tamo se Ivo Josipović obratio predstavnicima diplomatskih misija i istaknuo da su za restauraciju dvorca osigurana sredstva iz fondova EU.

Zatim su se svi uputili na imanje gdje je Josipović uz pjesmu folklornog ansambla KUD Cvijet ubrao prvi grozd u društvu aktualne vinske kraljice Kristine Vugrin, a tad su mu se u berbi pridružili i diplomati.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • stig9 09.09.2011.

    Josipović otvara berbu u vinski poznatom kraju u društvu stranih diplomata, vjerojatno na poziv udruge vinara. Sivka bere jabuke u privatnom voćnjaku u društvu milinovića, kaljmetija i ekipe, vjerojatno zato jer je vlasnik voćnjaka član kradezea. Zaključek izvucite sami.

  • 09.09.2011.

    Komentar na pojedine komentare: Kako se samo primitivci koprcaju u svom idiotizmu kad se susretnu s odgojem, kulturom, pravilima, tolerancijom......ah da pa živimo u Hrvatskoj !!!... zemlji punoj "tolerancije" i dakako kršćanskog nauka :D Ostanite dosljedni gospodine predsjedniče, kultura se stječe stoljećima a mi smo izgleda tek na početku !!!!

  • feba 09.09.2011.

    Pa neka i njega malo.Kosorka se vala našetala,obećala brda i doline kao da imamo novca ko Švicarska.Brao čovjek malo grožđa pa kaj.Kokoš nam bere to malo mozga što nam je ostalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare