To je to što me zanima!

U Dubrovačko-neretvanskoj 115 novozaraženih koronavirusom

U dubrovačkoj bolnici hospitalizirana je 61 osoba pozitivna na koronavirus. Devet pacijenata je na intenzivnoj skrbi i na respiratoru
Vidi originalni članak

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji zabilježeno je 115 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a oporavilo se 156 osoba, izvijestio je u četvrtak županijski stožer civilne zaštite.

Zaraženo je 55 osoba muškog i 60 ženskog spola, i to 53 iz Dubrovnika, po 12 iz Konavala i Metkovića, deset iz Ploča, devet iz Župe dubrovačke, sedam iz Opuzena, pet iz Korčule, četiri iz Stona te po jedna iz Kule Norinske, Lumbarde i Vele Luke.

PODACI LOKALNIH STOŽERA U Istri 154 novozaraženih, naglo raste broj hospotaliziranih

Od 156 oporavljenih osoba 69 je iz Dubrovnika, 18 iz Konavala, 16 iz Metkovića, 13 iz Orebića, 12 iz Župe dubrovačke, šest iz Vele Luke, pet iz Ploča, po četiri iz Opuzena i Stona, tri iz Blata, po dvije iz Dubrovačkog Primorja i Korčule te po jedna iz Kule Norinske i Zažablja. U posljednja 24 sata obrađeno je 670 uzoraka, a od početka pandemije ukupno 163.497.

PODACI LOKALNIH STOŽERA U Međimurskoj 246 novih slučajeva, preminuo jedan

U dubrovačkoj bolnici hospitalizirana je 61 osoba pozitivna na koronavirus. Devet pacijenata je na intenzivnoj skrbi i na respiratoru.

U samoizolaciji je 1.598 osoba. Županijski stožer civilne zaštite apelira na građane da se drže svih uputa i mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare