To je to što me zanima!

U dvije nesreće u Dubrovniku teško je ozlijeđeno dvoje ljudi

Auti su se sudarili s motociklom, odnosno mopedom. Vozačica motocikla (25) je nakon liječničke pomoći puštena kući, a vozača mopeda (22) su zadržali u bolnici
Vidi originalni članak

Vozačica motocikla (25) iz Dubrovnika je teže ozlijeđena u četvrtak oko 19.20 sati u Ulici Obala Ivana Pavla II u Dubrovniku. Vozač automobila (57) iz Dubrovnika je kod obilježenog pješačkog prijelaza započeo pretjecanje motocikla. Udario je u motocikl uslijed čega je vozačica motocikla pala na kolnik i udarila u nepropisno parkiran auto. Hitnom je prevezena u bolnicu. Nakon pružene liječničke pomoć  puštena je kući. 

Istog dana oko 21.15 sati teže je ozlijeđen 22-godišnji vozač mopeda kod raskrižja dubrovačkih ulica Mata Vodopića i Ivana Meštrovića. Mopedist je započeo pretjecati automobil kojim je upravljao 33-godišnjak iz Dubrovnika. Auto i moped su se sudarili. Hitna je vozača mopeda prevezla u bolnicu gdje je zadržan na liječenju.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 01.06.2013.

    Za motocikle, mopede i skutere zakon ne vrijedi. Policijska škoda stoji u koloni na semaforu, a ovih tri-četiri, neki i bez kaciga, prolaze slalom između auta i staju na semaforu ispred svih. Jedan skreće desno preko zebre, pa pod pravim kutom preko druge zebre preko crvenog. Policajci sjede u Škodi i ne usude se ništa, čekaju zeleno da krenu i da ih itko ništa ne pita.

  • Max_sigurnost_na cestama 31.05.2013.

    Motoristi krše propise i ne poštuju nikoga i ništa na cesti...

  • mirnimrav 31.05.2013.

    Opreza nikad dosta za sve sudionike u prometu,.

Komentiraj...
Vidi sve komentare