To je to što me zanima!

U dvorcu Erdödy: U subotu svi u Jasku na prvenstvo u roštilju

Jaskanci će tražiti svoju priliku za finale 5. prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK, a poslije slijedi koncert Opće opasnosti
Vidi originalni članak

Predzadnje kolo kvalifikacija 5. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju održat će se u subotu, 4. lipnja, u Jastrebarskom, u perivoju dvorca Erdődy.

Prvi put, u ovom prekrasnom gradiću okupit će se šest ekipa te svoje umijeće u pripremi delicija sa žara demonstrirati gastrosudu. Najbolji tim bit će nagrađen najvišim ocjenama i plasmanom u finale Zlatnog ćevapa, a nakon proglašenja pobjednika velikom slavlju pridružit će se i popularni rockeri Opća opasnost. Nastupat će ekipe Brak je Mrak, Hook, Gradsko kazalište Jaska, Jaskanski vatrogasci, Sportaši Jaske i Umirovljenici.

Posjetitelji će moći uživati u Volim roštilj grill delicijama PIK Vrbovec uz originalne bosanske Or’le lepinje i ukusne priloge, sve po promotivnim cijenama, pa je subota idelana za odmor od kuhanja. Tijekom popodneva odvijat će se niz zabavnih nagradnih natjecanja za posjetitelje. 5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec održava se u organizaciji 24sata uz podršku partnera: Dacia, Karlovačko, Permetal, Kisko, Jamnica, Vina Belje, Zvijezda, President, Kotanyi, Fridrih, Iskon, Delimano, Grilloza, Or’le i Kulinarski studio Majstor kuhar.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Artusartus 04.06.2016.

    Tužni mi: pripremamo turske delicije od danskoga mesa u mađarskom dvorcu.

  • sol 04.06.2016.

    Tko placa klopu, gradonacelnik iz svog depa:::::))))))

  • funky_boy 03.06.2016.

    ....gazda..!!!!..donesi rakije ali iz onog pravog bureta...!!!!...tako i ovi , nisu sigurno uzeli meso sa polica iz Konzuma...

Komentiraj...
Vidi sve komentare