To je to što me zanima!

U eksploziji auta neokrznuti su prošli vozač i njegova - Biblija

Samo nekoliko trenutaka prije nego što je na jednoj cesti u Memphisu u SAD-u eksplodirao automobil, policajac je iz njega uspio izvući vozača. No, najviše ih je šokiralo nešto što su kasnije našli na sjedalu...
Vidi originalni članak

Nakon što je nad njim izgubio kontrolu, nesretni se vozač vozilom zabio u rasvjetni stup i ostao zarobljen u automobilu. Na svu sreću, brzo su mu u pomoć priskočili drugi vozači i policajac koji su ga iz plamtećeg vozila izvukli samo nekoliko trenutaka prije eksplozije. 

Automobil je gotovo u potpunosti izgorio, a jedina stvar koja je ostala netaknuta bila je - Biblija. Ona se nalazila na suvozačevom sjedalu i nikome zapravo nije jasno kako nije izgorjela i ona. 

 

Svjedoci događaja to su nazvali 'Božjom intervencijom', piše CNN, a jedna od njih je uz snimku na Facebooku napisala kako je 'na cesti 385 vidjela Boga'. 

- Činilo se da su naše molitve uzaludne jer automobil je bio u plamenu, a vozač je bio zarobljen. Ali, Bože! Iako je gorjela i unutrašnjost automobila, vatra vozača nije ni taknula, napisala je oduševljena svjedokinja Anita Irby. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Prva Proleterska_1 02.03.2016.

    Hebala vas biblija i koran skupa !. Oćito neka izdavaćka kuća opet izdaje knjigu , pa jim treba reklama !

  • jabuka5 23.02.2016.

    koji jadni komentari ,, OVO je čudo , hvala ti Bože što otvaraš oći nevjernima ,,,,, hvala ti od mog srca za ovo .

  • HRVAT ALI PRAVI 23.02.2016.

    Dobro pa kaj taj niti jedan Amer nema u autu aparat za gasenje ??????

Komentiraj...
Vidi sve komentare