To je to što me zanima!

U eksploziji kamiona bombe u Somaliji najmanje 65 poginulih

Somalija: Snažna eksplozija odjeknula je u utorak u u kompleksu zgrada gdje su četiri ministarstva, u četvrti K4. Studenti su se okupljali zbog polaganja ispita
Vidi originalni članak

Najmanje 65 ljudi poginulo je u eksploziji kamiona bombe u somalijskom glavnom gradu Mogadishua u u utorak.Očevici su rekli kako je odjeknula snažna eksplozija u kompleksu zgrada gdje su četiri ministarstva, u četvrti K4. Studenti su se upravo okupljali zbog polaganja ispita. 

Al-Shabaab, skupina povezana s Al-Qa'idom, zaprijetila je napadima na vladine ciljeve nakon povlačenja većine svojih pripadnika iz Mogadishua početkom kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • xxplod 04.10.2011.

    Treba napomenuti da neki analitičari tvrde da je Amerika namjerno izdejstvovala povlačenje humanitarnih agencija iz oblasti pod kontrolom Eš-Šebaba, kako bi glađu iscrpila mudžahide i somalijski narod, koji bi se potom, kako je planirano, predao. Međutim, kako je somalijski narod odlučio da radije umre od gladi nego da pristane na krstaško-otpadničku okupaciju, Americi i Zapadu i njihovim somalijskim marionetama nije preostalo ništa drugo nego da pokrenu veliku ofanzivu kojom žele zadati smrtonosni udarac somalijskom džihadskom pokretu.

  • JaSamNisamTi 04.10.2011.

    jos vas nema sa komentarima protiv amerikanaca, sta je bilo neznate sta da napisete jer ipak ove neduzne ljude su pobili oni koje tako zustro branite kad dignu u zrak kojeg amerikanca, onda su to heroji napacenog islamskog naroda.a sta su sad, kad dizu u zrak svoj narod ( sto vecinom i rade, amerikance i ostale napadaju jako rijetko, ali zato svoje civile masakriraju na tjednoj bazi). di ste se sakrili "borci za ljudska prava"

Komentiraj...
Vidi sve komentare