To je to što me zanima!

U eksploziji plina tri kuće u Lonodnu potpuno uništene

Eksploziju je vjerojatno prouzročio plin, a poginula je jedna osoba. Scotland Yard iz istrage ne isključuje ni mogućnost da je podmetnuta...
Vidi originalni članak

Spavao sam u krevetu kada me probudila strašna buka i lom. Mislio sam da je avion pao na ulicu. Nikad više ne želi čuti takvo nešto, prisjeća se očevidac Paul Redmond.
Paul živi kraj kuće koja je u eksploziji plina u srijedu u Londonu uništena do temelja. Uz nju, nestale su još dvije kuće. U ullici Stanley Road odmah su evakuirali 30 ljudi. Očevici tvrde da se detonacija čula nekoliko kilometara od mjesta nesreće u kvartu South Harrow. U eksploziji je poginuo jedan čovjek, a teško je ozlijeđeno dvoje ljudi, među njima i 17-godišnja Charlotte.
Hrabri grobar Andrew Haynes izvukao je djevojčicu iz ruševina.
- Iz ruševina je virila ruka djevojčice. Cijeli strop pao je na nju, a ona je ostala zaglavljena pod nakupinama betona i drva - kaže grobar Andrew. Ozlijeđeni muškarc (26) prevezen je u bolnicu s teškom ozljedom glave, a Charlotte je opečeno 20% tijela. Scotland Yard istražuje uzroke strašne nesreće, a nije isključio ni mogućnost da je mrtvi muškarac ubijen, a eksplozija podmetnuta. Dvoje čitatelja internetskog portala Sky News fotografiralo je posljedice stravične eksplozije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare