To je to što me zanima!

U epicentru potresa u Crnoj Gori otkazali su nastavu: Šteta se broji i u istočnoj Hercegovini

U općini Bileći, koja je prostorno najbliža epicentru snažnog potresa, nakon kojega je uslijedilo 30-tak slabijih podrhtavanja tla, kao mjera opreza danas djeca ne idu u škole i u vrtiće
Vidi originalni članak

Od posljedica potresa koji se zbio u četvrtak rano ujutro u istočnome dijelu Hercegovine dodatno je oštećeno više objekata koji su prije dvije godine stradali u još snažnijem podrhtavanju tla, dok u općini Bileći djeca danas ne idu u škole i u vrtiće. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U općini Ljubinju srušio se dio zgrade koja je teško nastradala 2022. od posljedica potresa koji je pogodio šire područje, potvrdio je načelnik općine Stevo Drapić. U potresu koji se dogodio 22. travnja 2022. magnitude 5,7 stupnjeva Richtera u susjednoj općini Stolac poginula je mlađa žena. 

Oštećenja su zabilježena na još nekoliko starijih objekata kao posljedica jutrošnjeg snažnog potresa magnitude 5,3  stupnja po Richteru, s epicentrom u u zapadnom dijelu Crne Gore, koji se osjetio na širem području BiH i Hrvatske. 

ZATRESLO 5.4 Richtera VIDEO Objavili su prve snimke potresa u Crnoj Gori: Trenutak zabilježila i kamera na Stradunu

U općini Bileći, koja je prostorno najbliža epicentru snažnog potresa, nakon kojega je uslijedilo 30-tak slabijih podrhtavanja tla, kao mjera opreza danas djeca ne idu u škole i u vrtiće. Tamo je zabilježeno nekoliko manjih oštećenja na objektima među kojima je i spomenik u središtu te istočnohercegovačke općine. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare