To je to što me zanima!

Pijan autom naletio na moped i teško ozlijedio dječaka (14)

U nesreći je ozlijeđeno dvoje djece. Na križanju zagrebačkih ulica Horvati i Hercegi oko 16.40 sati frontalno su se sudarili osobni automobil i motocikl
Vidi originalni članak

Na križanju zagrebačkih ulica Horvati i Hercegi u srijedu oko 16.40 sati frontalno su se sudarili osobni automobil i motocikl. U nesreći je teže ozlijeđeno dva dječaka (14 i 15). 

- Sin se s prijateljem vozio na mopedu kada je na njih naletio muškarac u kombiju. Prešao je na suprotnu stranu i udario ih. Kaciga mu je spasila život, no prevezli su ga u bolnicu u Klaićevu. Operirali su ga 4,5 sata. Ima ozljede ruke i nogu. - rekla je potresena majka stradalog.

Muškarac (50) iz automobila je bio pijan. Drugi dječak lakše je ozlijeđen. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • IvanKarlović_1 01.07.2012.

    Ja lakše ozljeđen...Pa mamu vam ***** imao sam teži potres mozga,krvarenje u malom mozgu i 12 šavova... I mi nismo krivi,debil je bio pijan.

  • MatijaPalijaš 28.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ShortyM 28.06.2012.

    Živim u Horvatima, nedaleko od mjesta nesreće i znam što se dogodilo. Oni koji komentiraju kako je motorost kriv - niste u pravu. Vjerojatno mi koji živimo ovdje znamo puno više informacija od vas, a i od ovoga što tu piše. P.S. ovo sam rekla normalnim tonom, nikakvo svađanje niti vikanje. :) Brz oporavak mojem frendu koji je teško stradao, drž' se! :*

Komentiraj...
Vidi sve komentare