To je to što me zanima!

Strašan frontalan sudar u Istri: Poginuo djelatnik PNUSKOK-a

M.J. je vozio Golf te se sudario s vozilom koje mu je dolazilo u susret. Iz suprotnog smjera naišla je Škoda zagrebačkih registracija koju je vozio muškarac (39)
Vidi originalni članak

Mario Janičić (38) iz Novigrada istarskog, vođa grupe riječkog PNUSKOK-a sa sjedištem u Pazinu, poginuo je u noći na petak u teškoj prometnoj nesreći na cesti između Buzeta i Motovuna, tri kilometra od skretanja za Istarske toplice. Nešto iza 1 sat, došlo je do prometne nesreće između dva osobna automobila i jedna osoba je smrtno stradala, kratko su izvijestili iz istarske policije.

Janičić je, vozeći se iz pravca Buzeta, stradao za upravljačem Golfa pulskih oznaka u stravičnom frontalnom srazu sa nailazećom Škodom Octaviom zagrebačkih oznaka s kojim je upravljao 39-godišnji Damir P. koji je nesreću preživio samo s lakšim ozljedama.
Uzroci prometne nesreće, te da li je i zašto Golf prešao na suprotni kolnički trak, još se utvrđuju. Naložena je obdukcija na tijelu poginulog a tehnički će se vještačiti oba vozila. Zbog policijskog očevida koji je trajao više sati ta dionica je bila zatvorena pa se vozilo obilaznim pravcima.

Janičić, inače iznimno uspješan u svom poslu, svoj posljednji javni istup imao je lani početkom rujna kada je uhićeno šestero krijumčara heroina koji je u Istru stizao takozvanom „balkanskom rutom“ kada je istarska je policija predvođena riječkim PNUSKOK-om u tajnoj operaciji OSA zaplijenila 8,5 kg heroina, 81 kg heroinske smjese izbivši krijumčarima zaradu od vrtoglavih 40 milijuna kuna. 

Prevrnula se cisterna

Cisterna se prevrnula u petak na autocesti A1  između čvorova Karlovac i Jastrebarsko u smjeru Zagreba. HAK javlja da se vozi jednim trakom zbog izvlačenja cisterne i pretakanja goriva. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • brko1 08.07.2017.

    Možda i nije slučajno...

  • watcher012 07.07.2017.

    Skoda je nusproizvod volkswagena :)

  • žaba davi rodu 07.07.2017.

    Sto bi bilo da nije bio uspjesan

Komentiraj...
Vidi sve komentare