To je to što me zanima!

U gašenju požara u Zagrebu ozlijeđena dvojica vatrogasaca

Na terenu je 10 vatrogasnih vozila i 26 vatrogasaca, u prekidu je tramvajski promet Savskom. Više detalja o uzroku požara koji je izbio jutros znat će se nakon očevida
Vidi originalni članak

Zbog opeklina koje su zadobili u gašenju požara na Savskoj cesti, hitnu pomoć morali su pružiti dvojici vatrogasaca, izvijestili su iz zagrebačkog Ureda za upravljanje hitnim situacijama.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako se navodi, JVP Zageb dobio je dojavu o razbuktalom prizemnice na Savskoj, a kad su došli na teren utvrdili su da se radi o napuštenom objektu od 100 kvadrata, ali i da se požar proširio na susjedna dva objekta. Kako se radi o derutnim građevinama, propalo je krovište i na terenu se nalazi 10 vatrogasnih vozila i 26 vatrogasaca JVP Zagreb i DVD Kustošija.

Tramvajski je promet u prekidu, zbog čega linije 4, 5, 14 i 17 voze obilazno. 

VIDEO: VATROGASCI NA TERENU Zagreb opet u dimu: Na Knežiji izbio požar, zatvorena Savska

Osim vatrogasaca, na terenu se nalaze Policijska uprava zagrebačka, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba i Ured za upravljanje u hitnim situacijama. 

Uzrok požara bit će poznat nakon policijskog očevida. 

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 05.04.2021.

    Kome je zemljište obečano, sjetio sam se onog uhićenja gdje je pisano u paljevinama. Samo treba to istražiti.

  • najiram 10 04.04.2021.

    sad i  opet  u  diverzansko  terorističkoj  akciji  partizani...dokle  čemo  trpjeti  teror  ti  zloćinačkih  partizanskih  umova...poh žirno  osnovati  jake  domobranske  snage...koje  će  biti  spremne  za  domove  obraniti  od  tih  zloćinaca  i trorista...partizana  koji  siju  strah  nemir  i  mržnju...ljudi  koji  su  spremni  obraniti  hrvatke  domove  trebaju  uzeti  stvar  u  ruke...pohvatati  diverzante  i  zloćince  partizane...te  ih  adekvatno  kazniti...jer  ovo  je  rat  između  dobrih  ljudi  i  zloćinaca  partizana...nema  nam  druge  zaustaviti  nasilnike  zloćince  svim  sredstvima  i  ljudima  koji  vole  domovinu  i  za  nji  su  se  spremni  boriti   za  oćuvanje  hrvatskog  doma...

  • urnebes 04.04.2021.

    Šatoraši si čiste novu lokaciju za plinske akcije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare