To je to što me zanima!

U gimnaziji nemaju vode pa ih je ravnatelj pustio kući

Učenici su se bunili pa smo prekinuli nastavu. Obećali su nam da će voda doći poslijepodne, rekao je ravnatelj Gimnazije u Slavonskom Brodu
Vidi originalni članak

Već desetak dana nemamo pitke vode zbog kvara na jednoj od dotrajalih kotlovnica mazuta. Sumnja se da je voda zagađena mazutom i mineralnim uljima. I cijela naselja Slavonija I i Slavonija II imaju isti problem. Zbog toga smo ispred škole stavili slavinu, kaže Damjan Džakula, ravnatelj Gimnazije Matija Mesić u Slavonskom Brodu. Dodaje da su u petak potpuno ostali bez vode.
- Da nam je nestalo struje ili plina već bi se nekako snašli, no bez vode nije išlo. Pokušali smo s jednom cisternom, no nije nam puno pomogla. U smjeni je bilo oko 550 učenika i neki od njih su se počeli buniti pa smo odlučili prekinuti nastavu - kaže Džakula. No objašnjava da je Zavod za javno zdravstvo zbog mazuta i ulja napravio analizu te je nalaz pokazao da je hladna voda u redu.
- U Vodovodu su nam obećali da će do petka popodne sve srediti i da ćemo konačno imati vodu te da neće biti zagađena - naglasio je Džakula.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare