To je to što me zanima!

U Gospodarskoj komori održat će se hrvatsko-poljski forum

Predsjednik Ivo Josipović obratit će se u utorak okupljenima na hrvatsko-poljskom političkom forumu u Hrvatskoj gospodarskoj komori
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović obratit će se u utorak okupljenima na hrvatsko-poljskom političkom forumu u Hrvatskoj gospodarskoj komori koji se održava u sklopu posjeta poljskog predsjednika Bronislawa Komorowskog Hrvatskoj, piše HRT. 

Na forumu će predstavnici poljskih gospodarskih i financijskih institucija, poduzetnici iz područja prometa, informatike, građevinarstva i prehrambene industrije, kao i hrvatski gospodarstvenici razgovarati o jačanju dviju zemalja u svjetlu ulaska Hrvatske u EU. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ivokap 14.05.2013.

    Ne zaboravite, poljski predstavnici brane i zastupaju poljske interese, naši propagiraju balkanstvo i internacionalu.

  • Hasenfefer 14.05.2013.

    OVAK. Jučer sam slušal gospodina Konditorske industrije kako trgovački lanci ucjenjuju Zvečevo, Kraš itd jer navodno mogu za iste marže dobiti ohho kvalitetniju čokoladu od Nemaca i Švicaraca, srba čak. Vi ste gospodine Inertni MANAgare. Pa kako KRAŠ ima svoje dučanćice, mislite da ih imate premalo. Udružite se s mljekarima i drugim domaćina i s malim dućanima oni će vam dati manju maržu, ista stvar s Crodux pumpama ali po meni je glavana stvar da uđete u DEAL s Hrvatskom Poštom, HPB bankom i dogovorite distribuciju svojih proizvoda u poštanskim uredima. Oni će Vam dati jako povoljnu cijenu bar duplu manju maržu nego KAUFLANDA NPR. kUŽITE LJUDI UDRUŽITE SE!

  • sceletroy 14.05.2013.

    još jedna žderačina u nizu

Komentiraj...
Vidi sve komentare