To je to što me zanima!

'U gradu me sram, jer nas gledaju kao prostitutke...'

Jedna od djevojčica iz osječkog Doma kaže kako je prostituciju u Domu započela cura koja je sad punoljetna i nije više s njima, već je u Zagrebu
Vidi originalni članak

Tri djevojke koje se žele seksati za novac sa starijima sad su ocrnile sve nas cure u Domu. Svi nas gledaju kao kurve. Sramota me izlaziti u grad, kaže jedna iz grupe štićenica osječkog Doma za odgoj djece i mladeži i dodaje da će te tri cure koje su napisale pisma sve napraviti za novac.
- Nakon vikenda hvale se novcem koji su zaradile i nagovaraju druge cure da idu s njima. Znam da su dvije sudjelovale u seksualnim igricama za novac jer donosile su u Dom vibratore, vazelin i ostale spravice. Ne mogu reći jesu li bile s političarima jer ih ne poznajem - priča djevojka i dodaje kako je u Dom dolazio i bivši policajac.
- Htio je biti sa mnom, ali ja nisam htjela. Pokazivao mi je pištolj. A dolazila je i mama našeg štićenika, koja je odvodila te tri cure. Znam da su stvarno te tri cure napisale ta pisma same i da su ih dale tati toga našeg štićenika i molile ga za pomoć. Nije im platio za ta pisma. Napisale su ih da skrenu pozornost na sebe - tvrdi štićenica. Kaže kako je prostituciju u Domu započela cura koja je sad punoljetna i nije više s njima.
- U Zagrebu radi kao prostitutka u ilegalnom bordelu, a ona je i ove tri cure uvukla u prostituciju - govori djevojka koja je na razgovor došla s prijateljem jer se boji sama ići u grad. Traži da je premjeste u drugi dom jer joj je u ovom postalo neizdrživo.

S NAVODNIM MUŠTERIJAMA NISU PRIČALI
Od svih koji se spominju u kontekstu podvođenja maloljetnica iz Doma, policajci još nisu razgovarali s profesorima, političarima i odvjetnicima koje su djevojke navele kao mušterije.

DJEVOJKAMA PLATILI DA LAŽNO OPTUŽUJU
Štićenice Doma su priznale kako im je plaćeno da lažno optuže  političare kao korisnike organiziranog lanca prostitucije, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • šamar 16.06.2009.

    na kraju se te cure koje su bile prisiljene da odvratne radnje biti krive...to tako ide kod nas! a politika nas sve mota oko malog prsta...sve ce se to zataskati! pravde nema! i nek objave imena od tih \"glavonja\" nek se zna zakaj se skriva? i onda se pitam,zasto su zakoni za pedofiliju i silovanje najmanje kazne...pa zato sta je pola politicara bas TO!

  • koka 30 16.06.2009.

    \"u dom je dolazio bivsi policajac i htio je biti samnom\".................pa sto nekazes tko je taj bivsi policajac

  • sablja 16.06.2009.

    Mislim da je bilo pogrešno pisati o nečem što uopće nije ispitano jer je takvo pisanje dezinformacija. Usput, za mene je priča vrlo čudna jer je naprosto nemoguće da nitko u domu nije znao kretanje svojih štićenica. One su po osobnom priznanju noću kroz prozor izlazile van i vraćale se pred jutro i to drogirane i alkoholizirane. Pa ako je tako bilo, zar to nitko nije primijetio. Dakle svakako je nešto bilo, a jesu li baš u to uključene visokopozicionirane osobe, to je veliko pitanje. Osobno u to sumnjam. Ne zato što bi to bilo strano viskokopozicioniranima, nego zato što su dovoljno pametni pa ne bi riskirali svoj položaj isnoseći osobne podatke i brojeve automobila, s kojima se sada pokušava baratati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare