To je to što me zanima!

U HEP-u otkaz svakom tko bude govorio o poslovanju

Sektor za upravljanje ljudskim potencijalima poslao je svim podružnicama HEP-a nalog za 'jačanje mjera zaštite tajnosti podataka' u tvrtki
Vidi originalni članak

Nakon niza afera koje su potresle Hrvatsku elektroprivredu u tvrtki su odlučili stati na kraj curenju informacija u medije. Sektor za upravljanje ljudskim potencijalima poslao je svim podružnicama HEP-a nalog za 'jačanje mjera zaštite tajnosti podataka', piše Jutarnji list. Nalogom definiraju postupanje s dokumentima koji sadrže osobne podatke zaposlenika. U pet točaka upozoravaju sve HEP-ove službe da dokumentaciju vezanu uz ugovore o radu, premještaje, ugovore o zasnivanju radnog odnosa i slično šalju u zatvorenim omotnicama uz naznaku u lijevom kutu 'Osobni podaci, ne otvarati'. Navodno je Uprava upozorila sve zaposlenike da će dijeliti otkaze ili novčano kažnjavati svakog tko prekrši uredbe.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • trešnja 14.09.2009.

    Pazi lopova...sad će izmisliti poslovne tajne,znači neće letiti oni koji drpaju,već oni koji će to objelodaniti...ma bravo!!!

  • thrys 14.09.2009.

    smoker, slažem se u potpunosti, samo bih dodala da se već godinama sustavno vrši otimačina tih naših objekata i svega onoga u što su ulagali naše bake i mame. Hrvatska ne pripada nama. Prodaju naše ustanove, objekte, a uskoro će vjerojatno i otoke. I tko nas pita? Mi grcamo u dugovima dok se njima limuzine hlade 11 sati, dok oni uživaju na jahtama. To je zbilja gadljivo.

  • user_27152 13.09.2009.

    američki filmovi devedesetih se odigravaju ovdje sada

Komentiraj...
Vidi sve komentare