To je to što me zanima!

U Ilici pala skela: 'Vrag je odnio šalu, mogla je ozlijediti nekog'

Kako doznajemo od čitatelja, sve je prijavio nadležnima. A on se nada kako će uskoro sanirati štete kako bi se izbjegle moguće tragedije
Vidi originalni članak

Uskoro će biti dvije godine od potresa u Zagrebu, centar je još uvijek u skelama, a ponegdje padne i dio fasade. Čitatelj koji živi u centru grada nam je poslao video skele na Ilici. U petak je jedna daska pala i mogla ozlijediti ljude. 

POGLEDAJTE VIDEO: Pala skela na Ilici 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S NJE PADAJU CIGLE Rušit će se zgrada u Zagrebu na uglu Petrinjske i Đorđićeve, koja je teško stradala u potresu

- Nazvao sam 112 oko 15 sati kako bi ih obavijestio da je pao dio skele i zaštite. Rekli su da budu proslijedili prijavu. Ne znam što se kasnije dogodilo, ali zaista je mogla nekog ozlijediti. Ujedno svako malo padne neki komad fasade, ne samo na Ilici, već duž cijelog centra. No kad je pala skela, shvatio sam da je vrag odnio šalu - priča nam čitatelj koji se nada da će uskoro sanirati štetu od potresa.

Kontaktirali smo komunalno redarstvo koji su nam potvrdili kako su dobili dojavu, a da su oni javili gradskom uredu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • okii 08.01.2022.

    to se zove odgovornost gradske  i drzavne vlasti... 

  • perogovernalo 08.01.2022.

    Ovo se vidi da je namjerno srušeno,izbijeno iz klinova.Bez obzira ispod skele nesmije se prolaziti,trebalo bi prolaznike znakovima preusmjeriti na drugu stranu nogostupa.

  • GOGA SPLIT 08.01.2022.

    Nikad nije ni bilo prise ko prisi vrat lomi, Nakon dvije godine, srusila se skela,a mogla je izdrzati jos do 20 god. jer se nece ni poceti sa obnovom prije. Goruci je Zagreb ,okolica,Prtrinja, Majske poljane ,Sisak, Sve je u rasulu. ♥️😘🤗🙏🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare