To je to što me zanima!

U ime obitelji: HDZ-ov Milijan Brkić širi neistine o Ž. Markić

Inicijativa 'U ime obitelji' reagirala je na status tajnika HDZ-a Milijana Brkića na Facebooku. Kažu da je napad kampanja protiv njihove referendumske inicijative
Vidi originalni članak

Prenosimo priopćenje u cijelosti: 

Na svojoj je Facebook stranici g. Milijan Brkić, glavni tajnik HDZ-a jučer prenio difamacijski tekst g. Željka Huljeva o članici Organizacijskoga odbora građanske inicijative "U ime obitelji" dr. Željki Markić, koji želi sugerirati kako je dr. Markić pisala lažirana izvješća o događajima nakon vojno redarstvene operacije Oluja. Lažne navode difamirajućeg teksta Ž. Huljeva, koji je objavljen još 13. rujna na Braniteljskom portalu, građanska inicijativa “U ime obitelji” je opovrgla istog dana, poslavši demantije i uredništvu Braniteljskog portala i novinaru Huljevu.

 Nakon toga Željko Huljev, pismeno je pokušao zastrašiti dr. Markić prijetnjama kako će objaviti nove krivotvorine i difamacije o njezinu privatnom životu i životu članova njezine obitelji, o čemu smo obavijestili Državno odvjetništvo.

 Zgroženi smo činjenicom da se u samoj završnici prikupljanja potpisa za referendumsko  izjašnjavanje o inicijativi “Birajmo zastupnike imenom i prezimenom” u ovu difamacijsku kampanju uključio i glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić, ponovo šireći javnim prostorom laži o dr. Markić koje su plasirane i opovrgnute još prije dva tjedna. 

Smatramo da je cilj ove kampanje, koja podsjeća na difamacijske metode totalitarnih sustava, omesti i zastrašiti birače koji žele dati svoj potpis za raspisivanje referenduma o promjeni izbornog sustava. Moramo primijetiti kako ovaj difamacijski scenarij podsjeća na kampanju plasiranja lažnih informacija o dr. Markić uoči prošloga referenduma. Jedina je razlika što su tad neistine kroz javni prostor prenosili g. Nenad Stazić, gđa. Milanka Opačić i drugi čelnici SDP-a, a sada to čini glavni tajnik HDZ-a, stoji u priopćenju 'U ime obitelji'. 

Idi na 24sata

Komentari 130

  • JerkoKC 05.10.2014.

    Pa oni su zemljaci od preko Dinare.

  • paradigma_1 05.10.2014.

    ovaj Milijan u svim situacijama kada se radi o podmetanju

  • Marly 05.10.2014.

    Baš je napeto, sad me još zanima dokle će sve to ići i tko će koga

Komentiraj...
Vidi sve komentare