To je to što me zanima!

'U ime obitelji' poslali pismo Bauku, žele novi referendum

Inicijativa U ime obitelji je poslala ministru uprave Arsenu Bauku otvoreno pismo, kojim žele saznati točan broj potpisa koji su potrebni za raspisivanje referenduma
Vidi originalni članak

Inicijativa U ime obitelji je u subotu istaknula kako će se građani od 21. rujna do 5. listopada imati priliku izjasniti o raspisivanju referenduma koji će osigurati da na sljedećim parlamentarnim izborima saborske zastupnike birači odabiru izravno, imenom i prezimenom, bez ograničenja postotkom izborne liste.

Dodaju da su ministru uprave Arsenu Bauku poslali otvoreno pismo, kojim žele saznati točan broj potpisa koji su potrebni za raspisivanje referenduma.

- S obzirom na to da je tijekom izjašnjavanja građana o potrebi raspisivanja referenduma o braku kao zajednici žene i muškarca, u svibnju 2013. ministar Bauk promijenio uvjete potrebne za raspisivanje referenduma, kada je broj potrebnih potpisa povećan s 375 tisuća na 451 tisuću, Udrugu zanima koliko je potpisa potrebno ovaj put - ističu u priopćenju. 

Idi na 24sata

Komentari 274

  • Marril96 03.07.2014.

    Najbolje da svake godine ostavimo novac po strani kako bi oni mogli imati referendum. Što je sljedeće? Zabrana pobačaja? Obavezan vjeronauk u školama? Baba, ajd ti skupi novac, pa plati svoj referendum. Ali prvo dokaži da si sve što imaš stekla po zakonu, jer mi se nekako ne čini da tu sve štima.

  • Blacky8 15.06.2014.

    prvi i glavni uvjet da se uopće netko nađe na listi trebao bi biti da nije kažnjavan i da se protiv njega ne vode nikakvi istražni postupci...a kod nas je glavni uvjet da upadneš u sabor ili u vladu da budeš kriminalac ili bivši zatvorenik.

  • Tone 15.06.2014.

    Dajte budite precizniji, "u ime koje, čije obitelji", Najveći ikada rođeni zločinci su djeca obitelji po strukturi koju Vi zastupate. Ne kitite se ukradenim perjem !!!!!! Na HTV-u je rečeno da je u 2011 Papa otpustio 500 i ... svećenika zbog pedofilije, a protiv još toliko je pokrenut sudski postupak ??? Nije li to i Vaš problem ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare