To je to što me zanima!

U Istri ima 63 novih slučajeva korone, umrla je žena (84)

U Općoj bolnici u Puli liječe se 53 osobe oboljele od covida-19, od kojih su na Odjelu za infektologiju 52, a jedna je na Odjelu za ginekologiju
Vidi originalni članak

U Istarskoj županiji u protekla 24 sata potvrđena su 63 nova slučaja zaraze koronavirusom, a umrla je jedna osoba, izvijestio je u petak istarski Stožer civilne zaštite, dodajući da i dalje pada broj novozaraženih na dan i da popušta pritisak na zdravstveni sustav.

PODACI LOKALNIH STOŽERA U Zagrebačkoj županiji ima 433 novih slučajeva zaraze koronom

Prema dnevnom izvješću županijskog Stožera civilne zaštite, u protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 276 uzoraka briseva na covid-19, potvrđene su 63 novozaražene osobe s istarskog područja, a od jučer se oporavilo 99 osoba.

PODACI LOKALNIH STOŽERA Bjelovarsko-bilogorska: 172 novozaraženih, dvoje umrlih

U Općoj bolnici u Puli liječe se 53 osobe oboljele od covida-19, od kojih su na Odjelu za infektologiju 52, a jedna je na Odjelu za ginekologiju. Nažalost, u pulskoj Općoj bolnici umrla je 84-godišnja žena pozitivna na covid-19 s pridruženim kroničnim bolestima.

PODACI LOKALNIH STOŽERA Sisačko-moslavačka: 151 novi slučaj zaraze koronavirusom

"Vidljivo je da se nastavlja trend pada broja dnevno novozaraženih, a samim time popustio je i pritisak na zdravstveni sustav. Dakle, brojke padaju i pojavljuje se nada da situacija napokon ide na bolje", poručio je načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije Dino Kozlevac.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • korda55 19.02.2022.

    prestat ce kad se budu obogatili na testiranjima i cjepivu

  • Turbojunkie 18.02.2022.

    Hoće prestat više bombardiranje oboljelima? Koliko ih umire od drugih bolesti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare