To je to što me zanima!

U javljanju uživo gledao je slike polugole manekenke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dok je australski bankar govorio o financijama, njegov kolega je u pozadini na svojem računalu promatrao obline razgolićenog Victorijinog anđela
Vidi originalni članak

Australski bankar Martin Lakos javio se uživo u vijesti Channela 7 te je ozbiljnim tonom pričao o financijama, nesvjestan da iza njega kolega na radnom mjestu na računalu gleda razgolićenu manekenku. Snimke iz banke Macquarie u Sydneyu emitirane su stotinama tisuća ljudi, a zaposlenika iz pozadine nije omeo ni kolega koji je navratio do njega na kratki razgovor. Tek pri kraju Lakosovog javljanja, bankaru je sinulo da je možda njegov ekran s Mirandom Kerr 'upao' u kadar te je brzo maknuo njene nage fotografije. Osvrnuo se oko sebe, a zatim pogledao i ravno u kameru koja je snimala Lakosa. Iz banke su odmah poslali priopćenje da istražuju slučaj i da ne odobravaju 'neprihvatljivu uporabu tehnologije'.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • trešnja 03.02.2010.

    Admin...kako to da "puštaš" druge komentare upučene komentatorima,još prozivaju i ne komentiraju članak već komentatore...i ti si neka pametna mustra koja bogu krade dane i za to još dobija plaču!!!!

  • ombre 03.02.2010.

    drkadžija...

  • trešnja 03.02.2010.

    @LowRider...i ti češ jednog dana znati ono što ja znam već sada,a do tada gledaj što češ sa sobom napraviti...i drži se teme članka,a ne komentiraj komentare!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare