To je to što me zanima!

U javnost procurio video na kojem Putin viče na ministre

Video je potaknuo nagađanja da bi uskoro moglo doći do promjena u vladi. Video je netko snimio nakon što je ruski predsjednik naredio da se ugase sve kamere
Vidi originalni članak

U javnost je procurio video na kojem ruski predsjednik Vladimir Putin grdi ministre, što je potaknulo nagađanja da bi uskoro moglo doći do nekih promjena u vladi.

Portal LifeNews.ru objavio je video s Putinovim komentarima koje je izrekao nakon što je naredio da se isključe sve kamere. Službenike je prozvao zbog loše izvedbe. 

- Kvaliteta rada je bezvrijedna, sve se radi površno -  obrušio su Putin na ministre, a navodno ga je razljutilo neprovođenje njegove naredbe o socijalnim davanjima. 

- Ako to ne napravimo morat ćemo priznati ili da ja nisam učinkovit ili da vi svi radite loše i da svi morate otići. Želim vam skrenuti pozornost na to da sam danas skloniji ovoj drugoj opciji - rekao je Putin. 

Iz Kremlja su osudili curenje videa uz upozorenje da bi LifeNews, inače blizak Kremlju, mogao izgubiti privilegije.

- Bit onoga što je predsjednik rekao je iskrivljena -  rekao je Putinov glasnogovornik Dmitri Peskov, sugerirajući da predsjednik nije prijetio ministrima nego regionalnim dužnosnicima koji su također bili na sastanku. 

S obzirom da je objavljen samo dio videa, iz Life Newsa su poručili da će objaviti i ostatak. Glavna urednica rekla je da je video autentičan i da se Putin, suprotno tvrdnjama glasnogovornika, obraćao ministrima kada je prijetio.  

Idi na 24sata

Komentari 18

  • inter11 18.04.2013.

    Putin legenda! Da je nama takvog predsjednika sa svim ovlastima reda bi brzo napravio,a ne ove stranke samo seruckaju,goleme place imaju,nerade nista co mi co vi,a koristi nikakve!

  • strapacoza 17.04.2013.

    ako je ovo vikanje, onda je putin najpoželjniji muškarac na svijetu ( i najnježniji).

  • ftw-wtf 17.04.2013.

    obični radni sastanak! nigdje ne viče, ali trebao je, tako i treba,a ne ko ovi naši, oni se smiju i hebe se njima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare