To je to što me zanima!

U jednoj noći 2000 izbjeglica pokušalo ući u tunel Channel

Glasnogovornik Eurotunnela dodao je kako su izbjeglice prema terminalima krenuli između ponoći i 6 sati ujutro po lokalnom vremenu te da ih je nekoliko poginulo
Vidi originalni članak

Oko 2000 ilegalnih migranata pokušalo je u noći na utorak ući u terminale Channel Tunnela u francuskom Calaisu kako bi stigli do tla Velike Britanije, objavili su iz Eurotunnela koji upravlja podvodnim tunelom. 

Više ljudi zadobilo je ozljede, kazao je glasnogovornik Eurotunnela, tvrtke koja svakodnevno vodi bitku s ilegalnim migrantima koji kroz tunel pokušavaju doći do britanskog tla. Posljednji incident izazvao je višesatna kašnjenja u željezničkom prometu s obje strane tunela. 

Glasnogovornik Eurotunnela dodao je kako su izbjeglice prema terminalima krenule između ponoći i 6 sati ujutro po lokalnom vremenu. 

- Ovo je bio brojčano njihov najveći pokušaj ulaska u posljednjih mjesec i pol. Sve naše sigurnosno osoblje izašlo je na teren kao i policija. Nekoliko izbjeglica je poginulo - kazao je za BBC. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jura1980 29.07.2015.

    Trebali su ih pustiti u tunel..zatim ga zatvoriti i u zrak sa njim...

  • FPS95 29.07.2015.

    Eh borba za opstanak bas i nije svi bih htjeli u Englesku i Njemačku no borba za opstanak se vodi u drugim zemljama europe. Ne kužim tu ljudsku glupost pa ako si izbjeglica bio bi zadovoljan čim bi se maknuo iz ratom pogođene zemlje a ako je u pitanju ekonomska migracija to je već druga stvar. To samo pokazuje da svi volimo kršiti zakone kada to nama odgovara a i tražiti iste.

  • pink_lady 28.07.2015.

    To se zove borba za opstanak, u kojoj na zalost mnogi izgube zivot.

Komentiraj...
Vidi sve komentare