To je to što me zanima!

U jednom satu dva zastoja zbog krivo parkiranih auta

Ljutiti putnici bili su bijesni jer su morali čekati vozače. Neki od njih izgubili su strpljenje i umjesto tramvajem, doma su krenuli pješice
Vidi originalni članak

Nesavjesni vozači u petak su u razmaku od samo sat vremena napravili dva zastoja u tramvajskom prometu. Oba u blizini zagrebačkog Maksimira.
- Gotovo pola sata kolona tramvaja čekala je da se vlasnik automobila, čiji je prvi dio bio parkiran na tračnice, pojavi i makne vozilo. Vozač tramvaja išao je od kafića do kafića i raspitivao se za vlasnika, no trud mu je  bio uzaludan. Mnogi putnici, kao i ja, otišli smo nakon dugog čekanja tako da nisam uspjela vidjeti da li je vlasnik došao - ispričala je V.P.
Vlasnica bijelog Chevroleta parkirala se u Mašićevoj ulici i otišla u salon za uljepšavanje, tvrdi čitatelj. Vratila se nakon desetak minuta, a kraj njenog auta dočekali su je bijesni putnici koji su negodovali.
- Gospođa se se kiselo nasmiješila, ispričala i odvezla se svojim autom - ispričao je očevidac koji je snimio fotografiju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 26.07.2008.

    To se da sredit ekspresno. ZET-u treba nadoknadit stetu, putnicima platit svaki minut kasnjenja, 50 000 kn kazne, godinu dana zatvora, oduzimanje vozacke 5 godina i oduzimanje vozila pa makar bio i sam gradonacelnik. Nikada vise!

  • asvaltina 26.07.2008.

    Pa sta ako mu je prvi kraj bio \"malo\" parkiran na tracnice!!! Pa bitno je da vozac NIJE parkirao na invalidsko mjesto + malo na tracnice.... hehehe....

  • runaway 26.07.2008.

    ...svakakvih ljudi ima na ovom svijetu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare