To je to što me zanima!

U kabini kapetana kruzera su našli žensko rublje i kozmetiku

Domnica Cemortan (25) navodno je istražiteljima nakon nesreće rekla kako je bila jako zaljubljena u kapetana koji je oženjen i ima kćerku. Ponovno su je ispitali
Vidi originalni članak

Ronioci su u privatnoj kabini kapetana Francesca Schettina (52) pronašli žensko donje rublje i torbicu sa šminkom za koju vjeruju da pripada Moldavki Domnici Cemortan, bivšoj plesačici i turističkoj djelatnici koja je kobnog 13. siječnja večerala s kapetanom, piše Telegraph. Domnica Cemortan navodno je istražiteljima nakon nesreće rekla kako je bila jako zaljubljena u kapetana koji je oženjen i ima kćerku. U srijedu su je ponovno ispitali. Razgovor s policijom trajao je čak šest sati. Kako pišu talijanski mediji, navodno je rekla kako Schettina voli i smatra da nije pravedno što mu uništavaju reputaciju. 

Putnici s kruzera nakon nesreće su posvjedočili kako su Moldavku vidjeli s kapetanom nedugo prije nasukavanja. Cemortan je potvrdila kako je s kapetanom bila na zapovjednom mostu kako bi vidjela pozdrav posade otočanima na Gigliju. 

Glavni zapovjednik istrage Francesco Verusio rekao je kako je svjedočenje Moldavke jedno od ključnih kako bi se rasvijetlila situacija. 

- Puno je svjedoka i sve ćemo ih saslušati. Svjedočenja ćemo usporediti i vidjeti koliko se podudaraju - rekao je Verusio. 

Kapetan Schettino trenutačno je u kućnom pritvoru u Meta di Sorrentu nedaleko Napulja. Terete ga za nemar i napuštanje broda. Ukoliko ga na suđenju proglase krivim, mogao bi dobiti do 12 godina zatvora. U nesreći je poginulo 17 ljudi, a još 15 ih smatraju nestalima. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • morenocro 03.02.2012.

    Talijan! Sve bi dao za onu stvar!

  • febox 03.02.2012.

    Ja bi nju ipak pa nek on tone

  • Faustina009 03.02.2012.

    Taj je kapetan jako dobro navigava sa tom balenrinom :-) Znala sma ja, odmah sam dobila takav osječaj da se zbog sexa dogodila nesreća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare