To je to što me zanima!

U kampu Brežice izbjeglicama su bacali hranu preko ograde?

Unutar tog kampa, podsjetimo, nekoliko su puta gorjeli šatori. Navodno su požar zapalile izbjeglice koje su bile nezadovoljne uvjetima. Kamp vlasti možda zatvore
Vidi originalni članak

Izbjeglice koje su prošle kroz kamp Brežice u Sloveniji požalili su se na, kako kažu nehumane uvjete. Ispričali su da su im Slovenci hranu bacali preko ograde i da je jednom djetetu u naguravanju netko razbio glavu, objavio je HRT

Unutar tog kampa, podsjetimo, nekoliko su puta gorjeli šatori. Neki su tvrdili da su šatori planuli nakon što su izbjeglice zapalile vatru da se ugriju dok su drugi tvrdili da su izbjeglice namjerno izazvale požare kako bi upozorili na loše uvjete u tom logoru. Navodno u tom kampu prijete zarazne bolesti, a prema neslužbenim informacijama taj bi se kamp uskoro trebao zatvoriti. 

Hans-Ulrich Joerges, novinar magazina Stern je nedavno u studiju TV showa u Njemačkoj svjedočio o uvjetima u kampu Brežice. Tijekom emisije se rasplakao. Rekao je da su na ulazu u kamp vidjeli naoružane policajce te djecu i žene kako leže na podu pred vratima kampa. 

- Neke žene i djeca su se od iscrpljenosti onesvijestili. Te me slike i sada progone - rekao je Hans-Ulrich Joerges. 

Ono što je vidio u Brežicama usporedio je sa zloglasnim logorom Guantanamo na Kubi. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • centarfor 28.10.2015.

    Da li ste imali prilike pogledati tekst češke liječnice koja radi u Münchenskoj bolnici. Ponašanje Isil-ovaca koji su stigli u Njemačku je katastrofalno tako da se je odlučila vratiti u Češku. Ne žele ženske liječnike za muškarce a s lijekove za djecu, kada dođu u ljekarnu traže besplatno ili kažu: ostaviti ćemo ih u apoteci pa ih vi liječite. Vrlo slično je i u Danskoj gdje traže uvođenje Šerijatskog zakona. I ne bi bio neki problem 1 milijun izbjeglica na 500 milijuna Europljana kada bi bili raspoređenu po čitavoj Europi. U tom slučaju nebi imali problema jer se tada oni prilagođavaju okolini. Međutim, kada je koncentracija velika (kao što će to biti u Njemačkoj, to je početak stvaranje islamske države u srcu Europe sa svim posljedicama (džamije, šerijatski zakon, liječnici, marame, burke itd).

  • georgia 28.10.2015.

    Slovenci, slovenci osramotili ste se pošteno!

  • TETEC FRANC 28.10.2015.

    bacaj kašikare pa da vidiš bežanije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare