To je to što me zanima!

U kanadsku luku stigli su ostaci uništene podmornice Titan

Podmornica je implodirala pod vodom, a deset dana kasnije njegovi ostaci su pristigli brodom u kanadsku luku St. Johns u Newfoundlandu.
Vidi originalni članak

Petero ljudi umrlo je u putovanju podmornice Titan. Morska ekspedicija zaputila se na dno Atlantskog oceana kako bi se približili ostacima Titanica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Spomenuti Titan implodirao je pod vodom, a deset dana kasnije njegovi ostaci su pristigli brodom u kanadsku luku St. Johns u Newfoundlandu, javlja Daily Mail.

Fotografi su snimili dizalicu kako s broda skida ostatke Titana koje su prekrili ceradom. Utovarili su ih na kamione koji su ih odveli na daljnje istraživanje.

Uzrok implozije još nije poznat, ali većina stručnjaka smatra da je vjerojatno kriv "defekt na vanjskom trupu". Njegovo malo oslabljenje, smatra struka, najvjerojatniji je uzrok ove tragedije.

Nisu mogli potvrditi hoće li američka obalna straža moći izvući tijela petero putnika iz podmornice Titan. Bivši operater mornaričke podmornice Mark Barry kaže da se implozija morala dogoditi u tren oka.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • nikolina26 28.06.2023.

    dobro kad pisete od ovoj tragediji puno sta je sa onom tragedijom sta se sirotinja potopila iz libije o tome ne pisete bas zar su oni manje vrijedniji od ovih

  • IO 28.06.2023.

    bmk... za Titan i za ostatke...

  • smrekovaca 28.06.2023.

    laz našli su kur….

Komentiraj...
Vidi sve komentare