To je to što me zanima!

U kardinalovom autu pronašli 4 kg kokaina i 200 g kanabisa

Auto pripada argentinskom kardinalu Jorgeu Mariji Mejiji, koji ga je povjerio dvojici Talijana. U nedjelju su zaustavljeni na naplatnim postajama kod Chamberyja
Vidi originalni članak

U automobilu s diplomatskim tablicama Vatikana u nedjelju je prilikom pretrage u Francuskoj pronađeno 4 kilograma kokaina i 200 grama kanabisa, prenosi Telegraph.

Auto pripada argentinskom kardinalu Jorgeu Mariji Mejiji, koji ga je povjerio dvojici Talijana. Kardinal (91) je u mirovini od 2003. godine, a danas drži titulu knjižničara emeritusa.

Dvojici muškaraca u dobi od 30 i 41 godine kardinalova je tajnica navodno rekla da odvezu automobil na servis. Međutim, oni su se odmah uputili u Španjolsku, gdje su navodno kupili drogu i s njom krenuli natrag prema Italiji. U nedjelju su zaustavljeni na naplatnim postajama kod Chamberyja u francuskim Alpama, a policija je drogu pronašla u kovčezima i vrećicama.

Dvojica Talijana su uhićeni te bi se trebali pojaviti pred sudom.

Vatikan je potvrdio događaj, no tvrde da, s obzirom da je riječ o Talijanima a ne njihovim građanima, slučaj nema veze sa Svetom Stolicom.

- Kardinalu Mejiji nije dobro i on očito nema veze s ovime - rekao je glasnogovornik Vatikana Federico Lombardi.

Idi na 24sata

Komentari 132

  • assassin727 17.09.2014.

    eto opet se dokazalo .. crkva = mafija

  • WAY 17.09.2014.

    ....ali to nije sve...u automobilu su pronađena i 2 CDa...jedan od marka perkovića homsona i jedan od cece arkanović.....šuška se o sudskoj nagodbi...oprostu za distribuciju opijata , a podizanju optužnice za raspačavanje šunda....

  • Freya 17.09.2014.

    Diplomatske tablice i pretres. Heh. Cijenjeni 24 sata, za vasu info, diplomatske tablice imaju imunitet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare