To je to što me zanima!

U Karinu Donjem našli strvinu dupina: Uginuo omiljeni Bobi?

Vjerojatno se nasukao zbog snažne oseke, a kasnije uginuo - rekla je čitateljica te dodala kako su ga htjeli pogurnuti u dublju vodu u nadi da je još živ, ali mještani su rekli neka čekaju policiju
Vidi originalni članak

U četvrtak oko 14 sati na plaži u Karinu Donjem pronašli su strvinu dupina. Mještani sumnjaju da je to Bobi. Bobi je dupin koji godinama uveseljava kupače u Karinskome moru.

- Vjerojatno se nasukao zbog snažne oseke, a kasnije uginuo - rekla je čitateljica te dodala kako su ga htjeli pogurnuti u dublju vodu u nadi da je još živ, ali mještani su rekli neka čekaju policiju.

Iz Policijske uprave Zadarske potvrdili su pronalazak dupina te dodali kako su kontaktirali Oceanografski institut i veterinare.     

Idi na 24sata

Komentari 29

  • OpetMikiTrasi 30.08.2017.

    Imam i ja par takvih priča. Evo, upravo se vratio sa ljetovanja, i u mjesec dana, stalno isto, plivam, plivam, i najednom....dođe oseka i ja ostanem na suhom. A baš taj dan kad je Boby uginuo, krenuo se zaletit da sa mola skočim u more, i u zadnji čas vidim, ide oseka. Srećom sam se zaustavio, jer bi si glavu bio razbio na suho kamenito dno. A jučer tek....to da ste vidjeli, vukao me gliser, a ja skijao po vodi, kad najednom, došla oseka, gliser brzo okrenuo prema pučini, i on je uspio pobjeći za dlaku da se nije nasukao, a ja sam za njime skijao po suhome pješčanome dnu, kako je oseka jaka bila.

  • Amigo10 27.08.2017.

    Na mjestu gdje je uginuo vidi se u blizini pod morem cijela zeljzna konstrukcija koja sluzi za uzgajanje daganja. Bobi ju je dovukao za sobom jer se zapleo od njene špage. Ti sto prave te konszrukcije za uzgoj daganja su uzurpatori mora i morske obale. Trebalo bi ih zabraniti. Jadni naš Bobi😞

  • 25.08.2017.

    Dupin se ne može nasukati, osim ukoliko je ranjen ili bolestan, a u tome mu najčešće pomažu ljudi! Vjerojatno je da se zapleo u kakvu ribarsku mrežu pa nije mogao izroniti, te se tako ugušio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare