To je to što me zanima!

Karlovac: Mural mu napravili ispod mosta na kojem je ubio zarobljene rezerviste JNA

Uoči tridesete obljetnice slučaja 'Koranski most' napravljen je mural s likom Mihajla Hrastova koji je pravomoćno osuđen za ubojstvo 13 i ranjavanje dvojice razoružanih rezervista JNA u rujnu 1991.
Vidi originalni članak

Navijačka skupina BBB Karlovac je u suradnji s braniteljskim udrugama, uoči 30. obljetnice slučaja 'Koranski most', ispod nadvožnjaka u karlovačkoj gradskoj četvrti Rakovac oslikala mural s likom branitelja, bivšeg policijskog specijalca Mihajla Hrastova, osuđenog za ubojstvo 13 zarobljenika JNA.

Hrastov je u sredini, a lijevo i desno su grbovi dviju postrojbi.

Hrvatski branitelj Mihajlo Hrastov pravomoćno je osuđen za ubojstvo 13 i ranjavanje dvojice razoružanih rezervista Jugoslavenske vojske (JNA) u Domovinskom ratu, u rujnu 1991. na Koranskom mostu u Karlovcu.

Osuđen je na četiri godine zatvora. Povjerenstvo za uvjetni otpust Ministarstva pravosuđa ga je 2016. godine pustilo na uvjetni otpust nakon dvije godine i 10 mjeseci odslužene kazne.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Coacar 12.09.2021.

    Mišo je nula, bio i biće. Kakav spomenik, kakve gluposti? Nije bio u zatvoru ništa! Zločinac ko i svaki drugi bez obzira iz koje je vojske

  • Coacar 11.09.2021.

    Za mjesec dana toga nema više, biće obrisan kao da nikad nije nacrtan.Rat je odavno završio, zato nam je tako. Za koju godinu pola Karlovca je u Njemačkoj il Irskoj

  • EnnaBella 09.09.2021.

    Mišo...heroj grada moga💖💖🇭🇷🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare