To je to što me zanima!

U Kninu se gradi najveća crkva u Hrvatskoj: Pa to je i logično

Pogledajte kako ide izgradnja jedne od najvećih crkava u Hrvatskoj. Crkva se gradi u Kninu jer je upravo tamo pronađen najstariji lik Gospe uklesan u kamenu
Vidi originalni članak

U Kninu je u tijeku izgradnja jedne od najvećih crkava u Hrvatskoj. Riječ je o Pastoralnom centru Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta, objektu visokom gotovo 30, a dugom gotovo 80 metara.

Crkva se gradi u Kninu jer je upravo tamo pronađen najstariji lik Gospe uklesan u kamenu. Objekt raste na mjestu bivše vojarne Senjak, a kamen temeljac postavljen je na ljeto 2011. godine.

Projekt s gotovo deset milijuna kuna financira i Vlada.

Idi na 24sata

Komentari 253

  • anazagreb 07.03.2014.

    grade vecu crkvu da bi mogli vise djece zlostavljati kao sto je to uradio don ivanov,,i neodgovara za svoja djela a spisak zlostavljanih se povecava,ukinuti vjeronauku u skolama i svecenicima podvuci crtu......HITNO

  • dabarsaune 27.01.2014.

    dok god ovce dolaze na misu i pune zdjelice...ova država liči na jedan veliki tor ovaca koje ne vide dalje od nosa

  • hrvatde 23.01.2014.

    Nemozes vjerovati,svaki komentar koji je imalo pozitivno vezan za Hrvatsku,crkvu ili nesto drugo o hrvatima,cak i oni komentari koji nisu protiv nekog ili necega ovdje jednostavno ne prolaze iz nama poznatih razloga!!! To je zalosno a svi ti koji daju minuse su kao neki europejci,demokrate ,za ljudska prava i sta ja znam,u sustini nemaju ni k od kulture i kucnog odgoja!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare