To je to što me zanima!

U komi jer ga je na tulumu pretukao pijani mladić (19)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Oštećenja u mozgu S.U.(17) su se povećala, a liječnici u Klaićevoj bolnici se bore za njegov život. Zbog napada na mladića priveli su D.V.(19)
Vidi originalni članak

Zdravstveno stanje teško ozlijeđenog S.U. (17) u utorak se naglo pogoršalo. Oštećenja u mozgu su se povećala. Mladić je još u životnoj opasnosti. U komi je i na respiratoru.
- Rano je govoriti o bilo kakvim prognozama. Borimo se za njegov život, ali posljedice će sigurno biti ozbiljne, rekao je dr.Miroslav Gjurasin, specijalist neurokirurg iz Klaićeve bolnice. Zbog udarca tenisicom u glavu, mladiću je pukla kost sljepoočnice i nastao je veliki hematom. Mekana obuća nije ostavila trag iza uha pa su liječnici detaljnim pretragama ustanovili teške ozljede glave.
Policija je otkrila kako je u noći na nedjelju ozlijeđen S.U. (17) na zagrebačkoj Ferenščici. Slavio je prijateljev rođendan u atomskom skloništu na Ferenščici. Nedaleko od skloništa je starije društvo bilo u kafiću Papilon. Kafić se zatvorio, a društvo je otišlo na proslavu u sklonište. D.V. (19) tamo se posvađao sa svojom djevojkom. Starije društvo onda je otišlo iz skloništa, ali se ubrzo vratilo. Pijani D.V. (19) posvađao se sa 16-godišnjakom i udario ga u glavu. Pijan se onda srušio na S.U. Ustao je i opet nasrnuo na 16-godišnjaka, ali ga je njegovo društvo spriječilo. On je nogom šutnuo S.U., koji je još uvijek ležao na tlu. Napadač je otišao iz skloništa, ali se brzo vratio i ponovno nasrnuo na 16-godišnjaka. Vidjevši da je S.U. ozlijeđen, prijatelj napadača izveo ga je iz skloništa. Misleći da mu je bolje, pustili su ga da tramvajem ide kući. Policija ga je našla u nesvijesti pred Mercatorom, a 19-godišnjak nije ozlijeđen.
- To je trebala biti bezbrižna proslava rođendana, a sad molim Boga da mi sin preživi i da se oporavi - rekla je kroz suze dječakova majka Silvana. Uhitili su 19-godišnjaka i prepratili ga u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. Policija ga tereti za nasilničko ponašanje i nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Nakon što ga je sudac ispitao, zadržao ga je u pritvoru i to zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke te zbog opasnosti da bi mogao ponoviti djelo.


Idi na 24sata

Komentari 21

  • angel7 11.02.2009.

    jadan djecak. pa sta vise dijete ne smijes pustiti van da se ne dogodi neko sra...

  • kokodril 10.02.2009.

    bože pa mi svoju djecu ne možemo ni van pustit bez zaštitara je nam država došla na tako sramotno stanje ovo je gore nego u americi ma ke divlji zapad

  • šamar 10.02.2009.

    to je pokusaj ubojstva....

Komentiraj...
Vidi sve komentare