To je to što me zanima!

U kovčegu našli tijelo djevojke, dečko tvrdi: 'Pobačaj je bio loš'

Emely Peguero, tinejdžerica iz Dominikanske Republike, nestala je 23. kolovoza i zadnji put je viđena u društvu svog dečka Marlona Martineza, koji tvrdi da je preminula uslijed komplikacija nakon pobačaja...
Vidi originalni članak

Emely Peguero (16) iz Dominikanske Republike nestala je još 23. kolovoza, a prošlog tjedna njezino je tijelo pronađeno u kovčegu uz cestu. U trenutku smrti bila je sa svojim dečkom Marlonom Martinezom (19), s kojim je bila trudna pet mjeseci.

On je priznao da ju je ostavio mrtvu u jarku uslijed komplikacija nakon pobačaja, no policija mu ne vjeruje. Pronađen je i liječnik za kojeg je Martinez rekao da je obavio pobačaj i on će biti saslušan na sudu.

Na vještačenju je potvrđeno da je Peguero pretrpjela fatalne ozljede maternice i glave. Martinez je zajedno sa svojom majkom uhićen nakon što je otkrio gdje je tijelo preminule Emely. Priveden je i treći osumnjičenik za kojeg se vjeruje da je također sudjelovao u zločinu.

- Znam da moja kći nije živa, ali najmanje što mogu dobiti je njezino tijelo, rekla je žrtvina majka Adalgiza Polanco. S druge strane, Martinez, njegova obitelj i odvjetnik primili su puno prijetnji smrću zbog ovog slučaja.

- U medijima i na društvenim mrežama pročitao sam gnjusne komentare o sebi i mom klijentu. No, mogu to shvatiti i svim silama ću se boriti da dokažem nevinost gospodina Martineza, zaključio je njegov odvjetnik César José Hernández.

Korisnici društvenih mreža opraštaju se od prerano preminule Emely.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Art Vandelay & Son, Inc. 09.09.2017.

    Šta se ova imala tući sa 15...a vjerojatno i ranije. Aj šic na biberov koncert, a ne skakat po bradatom latinosu

  • Art Vandelay & Son, Inc. 09.09.2017.

    Šta se ova imala tući sa 15...a vjerojatno i ranije.

  • billybull 09.09.2017.

    Interesantno.....latino ljudi u Dominikanskoj Repub;ici...nesto slicno crncima na alasci, ili inuitima u sahari.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare