To je to što me zanima!

U Kruševu će se podignuti spomenik Toši Proeskom

Cijeli je Balkan danas ovijen u crnu boju. Na svakom se koraku, u restoranima i kafićima puštaju Tošini hitovi. Tuga se ne može skriti
Vidi originalni članak

Toše je ušao u legendu, započeo je govor na pogrebu makedonski premijer Nikola Gruevski. "Toše je bio taj koji se uvijek trudio Makedoniju svijetu prikazati u najboljem svjetlu", nastavio je premijer. Pogreb je vodio poglavar makedonske crkve, Stefan.
- Bio si najveći vojvoda od pjesme, a sad nastavi pjevati s anđelima. Ne odajte se alkoholu, drogi i drugim zlima, nego poput Toše iskoristite talente koje vam je Bog dao - rekao je Stefan. Gradonačelnik Kruševa uplakanim roditeljima, rodbini i prijateljima obećao je da će Toši u rodnom gradu dići spomenik. Od Toše su se oprostili i srpski pjevači Svetlana Ražnatović-Ceca i Željko Joksimović. Ljudi su se tijekom cijelog jučerašnjeg dana spontano okupljali po gradskim trgovima i palili svijeće.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Mirela_h 25.10.2007.

    Vjerujem da zasluzuje spomenik!!!! Al se ne slazem kad neko kaze da je Andjeo,,,,,ko je od nas vidjeo kako andjeli izgledaju? Ja nisam! Sve u svemu, Toše je samo prmjer kakav čovjek treba da bude...i mislim da nam je to pokazao u kratko vrijeme....Bog je tako htjeo i tako je bilo.....dao nam je da vidimo sta jedan skroman momak moze da uradi za kratko vrijeme....a nekima ni 1000 godnia nebi moglo biti da djelic toga urade. Trebamo zahvaliti Bogu sto nam je poslao takvog jednog covjeka..... Svetac i ta ostala nagadjanja sa brojevima ne zelim komentirati..... On nam je primjer, skromnog, postenog i humanog covjeka, koji je ono sto mu je Bog dao iskoristio tako da Bog bude zadovoljan s njim....pa tek onda svi mi... Ipak se on probudio u svo svijetu ljubavi!!!

  • jasamkojijesam 18.10.2007.

    Pocivaj vo mir i neka Ti e lesna zemjata. >> In Memoriam: http://youtube.com/watch?v=kIWyYrbTrkE

  • daki0904 17.10.2007.

    Zaslužuje ne 1 spomenik nego na tisuće.. Ništa ga ne može vratit, ali ipak neće bit zaboravljen. Samo je jedan Toše!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare