To je to što me zanima!

U kući u Lipovljanima su našli teško ozlijeđenog starca (85)

Policija je samo otkrila da je pronađen stariji muškarac (85) s teškim ozljedama u kući u Lipovljanima. U tijeku je policijski očevid nakon kojeg će se znati detalji
Vidi originalni članak

Sisačko-moslavačka policija izvijestila je kako je još u subotu u kući u Lipovljanima pronađen F. B.  (85) s teškim ozljedama. 

Iz bolnice u Novoj Gradišci prevezli su ga u Slavonski Brod zbog težine ozljeda. Neslužbeno doznajemo da je živio sam, a pronašli su ga kćer i zet. Susjedi o njemu imaju samo riječi hvale.

HRT doznaje kako je netko provalio u kuću i istukao nesretnog 85-godišnjaka.

Zbog iznimno opsežnih radnji, očevid traje i danas, izvijestila je Jadranka Huskić, zamjenica Županijskog državnog odvjetnika.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • marica-maca 08.09.2014.

    Užas,napasti starog čovjeka.

  • zippysnake 07.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • VelimirGavranovic 07.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare