To je to što me zanima!

U kući u Petrinji pronašli su tijelo žene: 'Čuo sam vrisak, ali sam pomislio da mi se učinilo'

Sumnja se da je žena preminula nasilnom smrću. Osoba koja se dovodi u vezu s ubojstvom uhićena je i pod policijskim je nadzorom
Vidi originalni članak

Sinoć sam čuo vrisak. Pogledao sam kroz prozor, ali nisam nikoga vidio i nisam ništa drugo čuo pa sam pomislio da mi se učinilo. Danas oko 13.20 sati do kuće je došla hitna, a zatim i policija. Susjede smo poznavali iz viđenja. Dugo su zajedno živjeli u Njemačkoj, a onda je žena nedavno doselila natrag u Petrinju. Susjed je nastavio raditi u Njemačkoj, a prije nekih tjedan dana je došao kući,  komentirao je moguće ubojstvo šokirani susjed u Ulici Stjepana Radića u Petrinji gdje je pronađeno beživotno tijelo žene u obiteljskoj kući. 

Kako je izvijestila sisačko-moslavačka policija, zaprimili su dojavu da je u kući na području Grada Petrinje pronađeno beživotno tijelo ženske osobe. Osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem uhićena je i pod policijskim je nadzorom.

- U zadnje vrijeme smo ju češće viđali u dvorištu, ali i u gradu. Vozila je quad pa smo uvijek znali kad se vraća kući. Gospođa je bila povučena, nije se baš družila s drugim susjedima. Ovo je tragedija - dodao je susjed. 

Prvi susjedi žene, za koju policija pretpostavlja da je preminula nasilnom smrću, tvrde da nikada nisu čuli svađu ili prepirku iz obiteljske kuće. 

SUMNJAJU NA NASILNU SMRT Strava u Petrinji: U kući pronašli tijelo žene, jedan čovjek uhićen

- Bili su divni susjedi. Nemam za njih niti jednu zamjerku. Još uvijek sam šokiran prizorom koji me dočekao kad sam se vratio s posla. Cijela ulica je bila puna policije te susjeda koji pokušavaju shvatiti što se dogodilo. Ne mogu vjerovati da bi to netko učinio. Još uvijek ne mogu doći sebi - rekao je susjed. 

Ostali šokirani susjedi tvrde kako obitelj nisu dobro poznavali jer su dugo godina proveli radeći u Njemačkoj, a u kuću u Petrinji su dolazili za vrijeme godišnjeg odmora. 

U tijeku je policijski očevid, a više detalja će biti poznato nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja. 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare