To je to što me zanima!

U Las Vegasu ubili troje ljudi: Poginuo i policajac Igor Soldo

Policija istražuje motive brutalnog napada na policajce u Las Vegasu. Igor Soldo, porijeklom iz Hercegovine, u službi je od 2006. Iza sebe je ostavio ženu i bebu
Vidi originalni članak

Muškarac i žena ubili su dvojicu policajaca  u CiCi's Pizza restoranu u Las Vegasu u nedjelju. Ubijen je policajac hrvatskog podrijetla Igor Soldo (31) i njegov američki kolega Alyn Beck (42).

Beck je za sobom ostavio ženu i troje djece, a Soldo, koji je policajac od 2006. godine, ženu i malu bebu, piše BBC. Soldo je inače s roditeljima iz Jablanice u Hercegovini otišao živjeti u SAD za vrijeme rata, doznaje Dnevni avaz.

Nakon što su ih ubili, napadači su od policajaca uzeli oružje i krenuli prema supermarketu Walmart gdje su ubili još jednog čovjeka. Na kraju su presudili sebi. Očevici su ispričali kako je žena ubila muškarca, a zatim i sebe.

- Ovo je revolucija -  povikao je jedan od napadača prije nego što je otvorio vatru, ispričao je policijski glasnogovornik Larry Hadfield. Još ne znaju ništa o napadačima. 

Guverner Brian Sandoval izrazio je sućut obiteljima te dodao kako je shrvan od boli. Zločin je nazvao bezosjećajnim nasiljem. Policija pokušava otkriti motive napada. 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • astraocta 10.06.2014.

    Žao mi je čovjeka, ali pisati da su ga muslimani držali u logoru kao dijete kada je imao 8 godina. Čisto sumnjam

  • Veli Joze 09.06.2014.

    Svo "dobro" se nalazi i dolazi iz USA na "demokratski nacin". RIP nesretnicima !!

  • marijaterezija2 09.06.2014.

    Kazne sve blaže nasilja sve više

Komentiraj...
Vidi sve komentare