To je to što me zanima!

Policija spasila migrante u Lici, među njima djeca i trudnica

Svih petero prevezeni su u službene prostorije Postaje granične policije Korenica gdje im je pružena liječnička pomoć te su zbrinuti, a MUP javlja da se radi o skupini koja je ilegalno prešla granicu
Vidi originalni članak

Danas oko 16:15 sati na ličkoj Plješivici, na predjelu Škipine, policijski službenici Postaje granične policije Korenica prilikom obavljanja poslova zaštite državne granice su na nepristupačnom terenu i pri niskim temperaturama zatekli pet iscrpljenih osoba, stoji u službenom priopćenju MUP-a. 

U pitanju su dva muškarca koji tvrde da imaju 21 tj. 35 godina, trudnica koja kaže da ima 19 godina te dvoje djece koja imaju dvije i šest godina. 

ALI, NE ODUSTAJU Tužno: Migranti s bebom preko Plješevice idu prema Hrvatskoj

Svih petero prevezeni su u službene prostorije Postaje granične policije Korenica gdje im je pružena liječnička pomoć te su zbrinuti. 

MUP također javlja da se radi o ljudima koji su bili u nekoj od grupa migranata koji su krenuli u ilegalni prelazak granice između BiH i Hrvatske te su zamolili sve 'koji su na području Bosne i Hercegovine u kontaktu s nezakonitim migrantima koji pokušaju ili se namjeravaju uputiti u RH na nezakonit način da taj put po ovim teškim vremenskim uvjetima i vrlo zahtjevnom terenu može biti poguban, poglavito za ranjive skupine.' 

TRAGEDIJA U GOSPIĆU Trudnica spašena s Plješevice zbog hladnoće izgubila dijete

Idi na 24sata

Komentari 89

  • livija i ja 11.12.2019.

    policija je na granici da spašava migrante ili da čuva granicu od njih?

  • Borna.2 11.12.2019.

    Kako bi ovaj naslov glasio u razumnom svijetu: "Policija uhitila kriminalce koji su prilikom izvršavanja kaznenog djela u životnu opasnost doveli 2 male djece i trudnicu. Sretnim spletom okolnosti i izvanrednom reakcijom hrvatske policije djeca i trudnica su na sigurnom, dok su kriminalci završili u pritvoru i uz ostale prijave čeka ih i ona za ugrožavanje života maloljetnika."

  • Miške 10.12.2019.

    Dobro, ulovili su ih da su ilegalno prešli granicu i što sad sa njima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare