To je to što me zanima!

U Londonu otkazani svi letovi zbog dojave o sumnjivu paketu

Nastala je velika gužva i nervoza među ljudima jer su u petak u jutarnjim satima, zbog dojave o sumnjivu paketu, službenici zaustavili promet kako bi istražili situaciju
Vidi originalni članak

Jutros su na Heathrowu svi letovi otkazani s Terminala 3 iz "sigurnosnih razloga".  Kaos je nastao među više tisuća putnika koji su trebali napustiti državu. Dok su u dugim redovima čekali, vijest su objavili na društvenim mrežama, prenosi The Sun.

Putnici su se požalili zbog nedostatka informacija o navodnoj prijetnji. Jedan od putnika na svojem je Twitter profilu objavio: "Molim vas, recite nam što se događa na Terminalu 3? Najmanje 1500 putnika čeka u redu za sigurnosnu provjeru".

Policijski je službenik, kasnije izjavio da se radilo o dojavi o "sumnjivom paketu", a letovi su nakon istrage nastavljeni.

 

 

 


 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Nananaci 05.05.2017.

    Integracija je kad uđeš u zemlju s ciljem da je promijeniš, podrediš sebi, načiniš sličnom usranoj zemlji iz koje si došao, načiniš koliko god možeš štete na sve moguće načine, pokradeš, posiluješ, poubijaš itd to je širenje ljubavi. Ako si protiv takvih ljudi, onda širiš mržnju.

  • Annunnaki 05.05.2017.

    Izmislili terorizam i sad plase pucanstvo, ako nebudes dobar...doci ce ti stricek policajac hahahaha ma Englezi krkajte jos milion kamera po ulicama i u kuce isto i cipirajte narod hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare