To je to što me zanima!

U Maksimiru zaplijenili pet kila sušene 'trave' i 41 stabiljku

Osumnjičeni je o2014. do 2016. godine u dvjema obiteljskim kućama na području Maksimira neovlašteno uzgajao stabljike marihuane, koje je po sazrijevanju sušio, usitnjavao i destilirao
Vidi originalni članak

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga, Sektora kriminalističke policije PU zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.


Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni od prosinca 2014. godine do listopada 2016. godine u dvjema obiteljskim kućama na području Maksimira neovlašteno uzgajao stabljike marihuane, koje je po sazrijevanju sušio, usitnjavao i destilirao, nakon čega je tako pripremljenu drogu marihuanu i ulje konoplje tipa droga marihuana pakirao i prodavao.


Tijekom kriminalističkog istraživanja ukupno je zaplijenjeno 5.315,00 grama droge marihuana, 41 komad stabljika konoplje tipa droga marihuane, 6,8 ml tinkture konoplje tipa droga marihuana. Također su zaplijenjena sredstva za proizvodnju i pakiranje droge i to: četiri improvizirana laboratorija za uzgoj droge s instaliranim sustavima za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka, dva aparata za vakumiranje droge, dvije digitalne vage s tragovima droge marihuana, 515 komada aluminijskih paketića za pakiranje droge marihuana. Policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu su dostavili nadležnom državnom odvjetništvu. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ajareselde 16.10.2016.

    Dok napredni svijet vidi potencijal konoplje, nasi jos uvjek u kamenom dobu. Glavno da se farmaceutska kemija dila u svakoj ljekarni. Sramota za covjecanstvo.

  • umjereni pacifist 16.10.2016.

    to je bilo za osobnu uporabu

  • Fenix7 16.10.2016.

    Eh, bemti, a mene u osnovnoj učili da se kaže stabljika, a ne stabiljka....

Komentiraj...
Vidi sve komentare