To je to što me zanima!

U Maleziju sletio zrakoplov s tijelima s kobnog leta MH17

Na letu koji je srušen u Ukrajini na području sukoba ukrajinske regularne vojske i separatista poginulo je svih 298 putnika. Tijela nekih žrtava nikad neće biti nađena
Vidi originalni članak

Tijela 20 malezijskih žrtava pada zrakoplova na letu MH17 kompanije Malaysia Airlines, stigla su u Kuala Lumpur. Svečanom dočeku lijesova nazočili su malezijski kralj Abdul Halim Mu'adzam Šah, premijer Nadžib Razak i drugi uglednici. U Maleziji je danas proglašena nacionalna žalost, a žrtvama je odana počast minutom šutnje u cijeloj zemlji. 

Let MH17 Malaysia Airlinesa iz Amsterdama letio je za Kuala Lumpur. Bio je iznad istočnog dijela Ukrajine, područja gdje traju borbe ukrajinskih snaga i proruske separatističke vojske

U nesreći je poginulo svih 298 putnika i članova posade Boeinga 777. Na letu su bila 193 Nizozemca i 43 Malezijca. Tijela nekih žrtava možda nikada neće biti pronađena jer su potragu prekinule borbe vojske i pobunjenika.


Idi na 24sata

Komentari 2

  • Zagi_Dr 22.08.2014.

    Zašto se pokušava zataškati stvarna istina o tom letu?! Kad je pao let 370 sve smo znali odmah drugi dan, razgovor pilota, a kutije nisu nađene, a ovdje su kutije nađene a neznamo ništa! Netko nešto skriva, čini se da možda nije sve tako kako se pokušavalo progurati kroz medije jer inače bi snimke bile puštene u javnost!

  • Giallorosso_1 22.08.2014.

    Pokoj vječni nevinim žrtvama, ali kada ćemo vidjeti službene rezultate istrage?

Komentiraj...
Vidi sve komentare