To je to što me zanima!

U Međimurju 102 novozaraženih

Građani se mogu cijepiti utorkom i petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec
Vidi originalni članak

Međimurska županija u srijedu ima 102 nova slučaja zaraze koronavirusom, priopćili su iz županijskog Stožera civilne zaštite.

Po podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, u protekla 24 sata obrađeno je 189 uzoraka te je evidentirano 87 pozitivnih nalaza, što je 46,01 posto pozitivnih od broja testiranih.

BROJKE STOŽERA U Sisačko-moslavačkoj županiji 53 nova slučajeva zaraze

Brzim antigenskim testiranjem potvrđeno je 10 pozitivnih pacijenata. Iz drugih županija javljeno je da je PCR-om dokazan koronavirus kod pet osoba s prebivalištem ili boravištem u Međimurskoj županiji.

U protekla 24 sata oporavilo se 55 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji danas je 274.

Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 121.536 uzoraka.

BROJKE STOŽERA Primorsko-goranska županija broji 225 novih slučajeva zaraze

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 15 pacijenata. U protekla 24 sata hospitalizirane su četiri osobe, a četiri su otpuštene.

Građani se mogu cijepiti utorkom i petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec. Za cijepljenje nije potrebna prethodna najava.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare