To je to što me zanima!

U meksičkom zatvoru pronašli prostitutke, drogu i televizore

Inspekcija je na muškom zatvoreničkom odjelu također pronašla i šest zatvorenica te dva pauna. Ovo nije prvi dokaz kako se u meksičkim zatvorima može lijepo živjeti
Vidi originalni članak

Iznenadna inspekcija u jednom od zatvora u meksičkom gradu Acapulcu pronašla je kod zatvorenika 19 prostitutki, 100 plazma televizora, dvije vreće marihuane i 100 pijetlova namijenjenih za borbe pijetlova, prenosi BBC.

Do ovog je neobičnog otkrića došlo uoči prebacivanja zatvorenika u zatvor s najstrožim sigurnosnim mjerama. Inspekcija je na muškom zatvoreničkom odjelu također pronašla i šest zatvorenica te dva pauna.

Ovo nije prvi put da su vrijedni predmeti, droga ili oružje pronađeni u meksičkim zatvorima koji su inače poznati po prenapučenosti, korupciji i nasilju.

U srpnju je tako u zatvoru u gradu Sonori pronađena skupina zatvorenika koja je organizirala lutriju u kojoj su glavne nagrade bile luksuzni mobitel, hladnjak, DVD player i klima uređaj.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gladijator 08.11.2011.

    hahaha,zakon! Zamisli život, svaki da hebeš drugu, duvaš travu i gledaš televiziju! U vrtu palme i pauni, a navečer ako ti se da zaigraš tombolu ili izađeš na tulum. Hoolywood čovjeće!

  • SpaljozaZg 08.11.2011.

    kakvi kraljevi, al u svakom slucaju cisto sumljam da je itko ikada probao pobjec od tamo, jer im je bilje unutra nego vani

  • fatalnna22 08.11.2011.

    kud su baš televizor našli????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare