To je to što me zanima!

U Metkoviću: Pijani su vrijeđali policajce i prijetili im sjekiricom

Nakon što su policajci zaustavili automobil, vozač (39) ih je počeo vrijeđati. Uhićen je, a njegov suvozač (36) tada je počeo policajcima prijetiti smrću mašući sjekirom
Vidi originalni članak

Vozač (39) iz Metkovića je prekršajno prijavljen zbog vožnje u pijanom stanju i narušavanja javnog reda i mira, a njegov suvozač (36) iz Metkovića zbog narušavanja reda i mira i kaznenog djela prisile prema policajcima 9. studenog oko 1.30 sati na križanju ulica Don Radovana Jerkovića i Ivana Gundulića u Metkoviću.

Prilikom kontrole prometa, u sklopu akcije "Martinje", policijski službenici zaustavili su automobil dubrovačkih oznaka kojim je upravljao 39-godišnjak. Tom prilikom vozač je pogrdnim riječima vrijeđao policajce zbog čega je uhićen uz uporabu sredstava prisile. Potom je 36-godišnji suvozač također vrijeđao policajce te im ozbiljno prijetio smrću, mašući prema njima sjekiricom u ruci.

Policajci su prema suvozaču također uporabili sredstva prisile. Izvršenim alkotestiranjem utvrđena je koncentracija alkohola od 1,48 promila kod vozača, a kod suvozača 2,43 promila.

Prilikom uporabe sredstava prisile 36-godišnjak je zadobio ozljede, koje su za sada okvalificirane kao lakše, zbog čega mu je pružena liječnička pomoć. Osim toga, 36-godišnjem suvozaču je određen istražni zatvor.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • zigazigiczigosan 17.11.2013.

    ako ste ugrozeni, morat cete se organizirat,nesme niko da vas bije ,,ja vam to garantujem ,,,

  • mashmash 17.11.2013.

    neznam mozdasu policajci puhali,u METKOVICU su poznati po tome.

  • mashmash 17.11.2013.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare