To je to što me zanima!

U nacističkom odijelu na sudu traži skrbništvo nad Hitlerom

Slastičarnica iz New Jerseya odbila je na rođendansku tortu napisati Sretan rođendan Adolf Hitler. Prijavili su Campbella. Država mu je oduzela četvero djece
Vidi originalni članak

Amerikanac Heath Campbell (40), odjeven u nacističko odijelo, došao je na sud u ponedjeljak kako bi uvjerio suca da je dobar otac unatoč tome što mu se jedno od četvero djece zove Adolf Hitler. Tvrdi kako nikada nije zlostavljao svoju djecu. Traži da mu dozvoli da vidi najmlađeg 18-mjesečnog Honsa.

'Volim svoju djecu. Želim biti otac'

- Reći ću sucu da volim svoju djecu. Želim biti otac. Dozvolite mi da budem - rekao je za NBC

Na vratu mu se jasno vidi tetovaža svastike. Starije troje djece nije vidio dvije godine. Već su posvojeni. Na sud je došao u društvu Bethanie White, pripadnice njegove organizacije 'Hitlerov red'. Ona je također prekrivena nacističkim obilježjima. 

Adolf Hitler Campbell (6) i njegove mlađe sestre Joycelynn Aryan Nation (5) i Honszlynn Hinler (4) već su posvojeni. Odveli su ih iz obitelji 2009. godine, piše Daily Mail

Centar za socijalnu skrb oduzeo je Honsa od roditelja Heath i Deborah Campbell samo nekoliko sati nakon što se rodio u studenom 2011. godine. 

Sve je počelo zbog 'Sretan rođendan Adolf Hitler'

Država je otkrila slučaj nakon što su zaposlenici slastičarne 2008. godine prijavili Heatha. Nisu htjeli napisati 'Sretan rođendan Adolf Hitler' na tortu. Sud je 2010. godine, na temelju ranijeg obiteljskog nasilja, presudio kako ima dovoljno dokaza o zlostavljanju i zanemarivanju. Vlasti su tvrdile kako to nema veze s njihovim imenima. 

Na prijašnjim saslušanjima sud je čuo kako najstariji Adolf stalno prijeti ljudima da će ih ubiti. Susjeda je svjedočila kako joj se Deborah jednom požalila da joj Heath prijeti ubojstvom.

'Nacistička imena su lijepa'

Heath je na početku tvrdio kako su dali djeci nacistička imena zato što su lijepa te da je siguran da se nitko drugi danas neće nazvati svoje dijete Adolf Hitler. U međuvremenu se razveo od Deborah, a ona se odrekla svojih roditeljskih prava. 

Idi na 24sata

Komentari 495

  • ludigospar40 08.06.2013.

    čovjek ima pravo veličat koga hoče.zar to nije načelo demokracije,ja bi u nas uveo da se nosi i zvijezda petokraka i slovo u,ko hoče da to nosi sve u okviru zakona da se ne diraju u nikoga i da poštuju zakon,a što če ko tetovirat za to bi me živo zabolio k..ac,kad može paradirat lgtb udruga pa nek marširaju i nacisti i partizani,sve troje trpam u isti koš,koš za smeče.

  • 06.06.2013.

    Mi imamo nekako sreću što smo između Zapada i Istoka, između fanatične ludosti, dekadencije, dokonosti i obijesti Zapada i isto tako fanatičnog starinskog, tradicionalnog i dogmatskog Istoka. Upravo zato moramo uzeti najbolje od svakog od ta dva svijeta, a eliminirati stvari koje su loše po naciju, prvenstveno po djecu koja bi trebala uživati ZAŠTITU nacije i naroda, jer su namoćni po mnogim pitanjima, kao npr. odabir imena i ostali uvjeti u kojima žive. Zlatna sredina, kao što je rekao davno jedan poznati filozof, je najbolja.

  • picuskin 06.06.2013.

    Opet jedan naše gore list,mora da mu je djed Ante Pavelić

Komentiraj...
Vidi sve komentare