To je to što me zanima!

U naletu osobnog vozila u Jankomiru poginuo biciklist

U četvrtak u večernjim satima kod trgovačkog centra King Cross u Jankomiru u naletu osobnog automobila smrtno je stradao biciklist
Vidi originalni članak

U naletu osobnog vozila u četvrtka navečer smrtno je stradao biciklist kod zagrebačkog trgovinskog centra King Cross u naselju Jankomir, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka. 

 Prometna nesreća dogodila se oko 21,30 sati u Priobalnoj ulici bb  kod King Crossa, a biciklist je umro na mjestu nesreće. Vozač automobila pričekao je dolazak policije.  Očevid o uzrocima i okolnostima nesreće provodi Općinsko državno odvjetništvo, doznaje Hina iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Kopriva8 23.11.2018.

    Ipak je vozač auta kriv, evo policijske objave Jučer, 22. studenog oko 21.30 sati, 49-godišnjak je pod utjecajem alkohola (1,40 g/kg) upravljao osobnim se automobilom marke VW Passat, zagrebačkih registarskih oznaka kolnikom Priobalne ceste u smjeru sjeverozapada. Dolaskom do kućnog broja 11 naletio je na 27-godišnjeg biciklistu koji je smrtno stradao, a kretao se Priobalnom cestom u smjeru sjeverozapada. Promet Priobalnom cestom bio je obustavljen u oba smjera od 21.40 do 1 sat.

  • fantomikus 23.11.2018.

    Ja sam biciklista i imam svu opremu za noć i treba svakoga tko nema kazniti jer i meni idu na živce oni koji nemaju prsluk i svjetla.

  • ljubazni 22.11.2018.

    Ta dionica je toliko mracna, bez ijedne lampe na potezu od 1km, nije ni cudo. R.I.P.

Komentiraj...
Vidi sve komentare