To je to što me zanima!

U naletu vlaka poginuli kći i otac, druga curica u komi

Na automobil u kojem su bili vozač i dvije curice od tri i šest godina naletio je vlak na pružnom prijalazu. Vlak je auto gurao još 100-tinjak metara po pruzi
Vidi originalni članak

Liječnici Klaićeve bolnice u Zagrebu bore se za život trogodišnje djevojčice stradale u naletu vlaka na auto na pružnom prijelazu u Varaždinu. U komi je s teškim nagnječenjem mozga i prijelomom lubanje, doznajemo od doktora Miroslava Gjurašina. Njena starija sestra (6) bila je u stanju moždane smrti i na životu su je držali još samo aparati. Preminula je tijekom noći. U Jalkovečkoj ulici u četvrtak oko 17.40 sati na automobil vozača B.M. (40) naletio je vlak na relaciji Ivanec-Varaždin. Muškarac je poginuo, a njegove dvije kćeri, od tri i šest godina teško su ozlijeđene. Vlak je auto gurao još 100-tinjak metara po pruzi. Djevojčice su prvo prevezli u varaždinsku Opću bolnicu, a potom su u večernjim satima mlađu djevojčicu premjestili u dječju bolnicu u Klaićevoj. Pružni prijelaz u Jalkovečkoj nema zaštitnu brklju, već je označen zakom stop.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ivchi 31.10.2008.

    Željko-članak je od jučer,a i moj komentar, onda je još curica bila živa! I onda još nisam znala tko je to.Još jednom sućut obiteljima M. i D. Počivali u miru!

  • verudela 31.10.2008.

    Zagrebački promet je prema pješacima i prema vozačima prava strava. Pa koliko to ljudi gine svakodnevno? Gdje su prometni stručnjaci? Nadam se da ima i onih koji nisu kupili i podobnošću zaslužili diplome????????

  • Zeljk0 31.10.2008.

    ivchi: jesi ti slijepa ili koji vrag? koja "djeca"? U naslovu piše da je poginula kći i otac, a druga curica je u komi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare